Sportsvalgfag

Vores profilfag er ikke et must at have på skemaet!

Er du mere til andre boldspil, eller træning, så kan du i løbet af året vælge følgende valgfag:

Body weight træning:

Fysisk træning i fitness, hvor fokus er på at træne og forbedre grundstyrke med egen kropsvægt! 

Håndbold:

Du kan også vælge at blive en del af håndboldholdet! Der bliver fokuseret på teknik, taktik og god holdånd! Niveauet er for alle - og når muligheden byder sig, spiller vi kampe mod andre efterskoler!

MTB:

MTB er et populært valgfag i de lysere måneder! Med dygtige og rutinerede instruktører bliver du guidet rundt på stier i skolens nærområde - og i militærskoven i Holstebro. Der er plads til alle niveauer - også de rigtig dygtige!

Rytmisk gymnastik:

Muligheden for at arbejde med alle elementerne fra rytmisk gymnastik. Opvarmning, redskaber (bolde, kegler etc.) sekvenser, forskellige stilarter og udstrækning.  

Volleyball:

Træning for alle niveuaer. Undervisningen fokuserer på tre ting. Teknik, taktik og holdånd! Vi har formidable faciliteter - også udendørs! Og når vejret er til det, så rykker vi ud på beach banerne!

Yoga:

Yoga er også for alle niveauer. Fokus er bevægelighed, indre styrke balance og fleksibilitet. Det er et meget velegnet supplement til alle andre fysisk valgfag på skolen, fordi det er skadesforebyggende og forbedrer bevægeligheden. 

Golf:

Valgfaget i golf er et lille fag. Eleverne arbejdet med teknik - og det meste af træningen foregår på en golfbane i nærheden af skolen!

Basketball:

Masser af fart, tekniske øvelser og selvfølgelig kamptid! Baskeball er formidabel træning til at holde formen ved lige - og det er uanset niveau! 
    

Spinning:

Spinning er et populært valgfag på TI. Det er en time, hvor der er fuld fart på pedalerne, god musik i højtalerne - og masser af sved på panden! Faget er eminent til at holde formen ved lige! Selv over vinteren, hvor det kan være svært at komme ud i mørket for at træde i pedalerne.

The International Efterskole Vedersø Electives Sports

PS! 

 Du har mulighed for at vælge nye valgfag i hhv. november og marts. Så der er rig mulighed for at prøve en hel masse forskellig træning af i løbet af skoleåret! 

The International Efterskole Vedersø Electives Vollyball
Sportsvalgfag.Sportsvalgfag.Sportsvalgfag.Sportsvalgfag.Sportsvalgfag.Sportsvalgfag.Sportsvalgfag.Sportsvalgfag.
The International Efterskole Vedersø Electives Minigolf
The International Efterskole Vedersø Electives Gameing
The International Efterskole Vedersø Electives Sports Bow