At rejse med os...

Vores elever skal opleve – både verden – men også Danmark mens de er her!

Hvert år har vi fire planlagte ture:

  • Introtur i Vestjylland
  • Europatur
  • World trip
  • Outrotur et sted i Jylland
The International Efterskole Vedersø School Trip Bus

Vi rejser fordi

  • Vi tror på, at dét at bevæge sig ud i verden kan lære vores elever meget mere, end de kan læse sig til i klasseværelset. 
  • Vores fire ture har forskellige fokuspunkter - og destinationer. Fællestrækket er altid skabe meningsfulde fælles kulturoplevelser, som aldrig ryger i glemmebogen. 

Intro

Vestkyst, teambuilding og de første gode fælles oplevelser. I løbet af de første uger på skolen, tager vi nogle dage ud ad kalenderen, og bruger på en lejr et sted i nærheden.

Tiden bliver brugt på at mixe vores elever på kryds og tværs. Vi spiller spil, laver teambuilding, reflekterer, quizzer, hænger ud ved stranden og hygger! Så kort kan det siges.

The International Efterskole Vedersø Outdoor Group

Europatur

I september tager hele skolen samlet afsted til en destination i Europa. I 2021 var vi i Italien. 2022 Berlin, 2023 Zagreb. Destinationerne skifter lidt - men formålene med turene er de samme. Det skal handle om kultur, historie, rejseliv og gode fælles oplevelser som en hel skole! 

The International Efterskole Vedersø School Trip Social Event
The International Efterskole Vedersø School Trip Rock Climping Safty
The International Efterskole Vedersø School Trip Spain Gocart

World trips

VI præsenterer - Du prioriterer 

I starten af skoleåret tager du stilling til, hvor du vil hen på vores verdensrejser! Vi udbyder 5 forskellige ture - og du laver en prioriteret liste fra 1-5, hvor du gerne vil hen. 

Efter alle kunstens regler forsøger vi at imødekomme alles øverste prioriteret! Men nogle af turene har et max på, hvor mange der kan komme med. Er der for mange, som ønsker en given tur - og kan det ikke løses med at snakke om det, så skelner vi til, hvornår eleverne har meldt sig ind på skolen. De elever der har meldt sig ind først før førsteret. 

Hvornår og hvordan

I februar rejser vi over en periode på max 2 uger til vores destination i mindre grupper. Rejserne er pakket med gode oplevelser, kultur, fritid og oplevelser, som kan være med til at skabe nye venskaber.

Rejseprogrammerne for de forskellige ture er forskellige - og varierer også fra år til år - men stikord for de forskellige destinationer er:

Hawaii

Surfing, Pearl Harbour, hiking, Waikiki beach, shopping, skolebesøg, spotte hvaler, snorkelture og ture rundt for at se Hawaiis natur.

Guadeloupe

Creol Cooking, snorkelture, strand-picnics, besøg på en sukkerplatage, is-kaffe og meget andet.

Sydney

Udvekslingsrejse med pigeskolen, PLC. 
Operahuset, Blue mountains, Bondi Beach, undervisning, homestays og en australsk buddy.

Spanien: 

Storbyliv, museer, kultur og tapas. Gå det spanske forår i møde med minimalt af jetlag og kort rejsetid! Spaniensrejsen er den eneste verdensrejse, som er inkluderet i skolepengene! Eleverne skal dog selv medbringe lommepenge til turen. 

østrig: 

PÅ ski i alperne - med undervisning i både skiløb og kultur. Den perfekte måde at få trænet både sving - og tyske gloser. 

Vedrørende økonomi: 

Østrig, Guadeloupe, Hawaii og Sydney har en ekstrabetaling. Den eksakte pris bliver eleverne informeret om, inden de ønsker rejsemål i starten af skoleåret. Der er ALTID én verdensrejse, som ikke har en ekstrabetaling. 

The International Efterskole Vedersø Beach Team

Outro

Afslutningstur - et sted i Jylland. 

Efter 10 måneder sammen skal vi have sluttet skoleåret af sammen. Det sidste vi gør er at rejse et sted hen, hvor der er plads til, at vi kan være os, at vi kan få skrevet mindebøger, grinet af alt det mærkelige vi har lavet sammen i årets løb, og få krammet alle de mennesker, der skal krammes, inden det hele slutter. 


 

The International Efterskole Vedersø School Trip Lecture Plantage
The International Efterskole Vedersø School Trip Hike View
The International Efterskole Vedersø School Trip Stone Beach Art
The International Efterskole Vedersø School Trip Rock Climping
The International Efterskole Vedersø School Trip Mangrove Forest Kajak Adventure
The International Efterskole Vedersø School Trip Spain Beachday
The International Efterskole Vedersø School Trip Spain View