Cambridge IGCSE undervisning

Vi har elever fra hele verden og har derfor valgt, at alle elevers undervisning følger Cambridge IGCSE programmet. Vores kompetente lærere og elever med lyst til at lære er nøglen til vores fantastiske studiemiljø. Vi har ingen optagelseskrav men forventer at du er indstillet på at arbejde seriøst med det boglige, og vi arbejder sammen om at nå både fælles og individuelle mål.

Cambridge IGCSE er målrettet elever i alderen 14-17 år, og al undervisning foregår på engelsk. Niveauet svarer generelt til 10. klasse i Danmark, men du kan naturligvis også følge undervisningen selvom du er 9. klasses elev, da vi arbejder med niveaudelte klasser på tværs af 9. og 10. klasse.

På The International har vi været certificeret Cambridge-skole og eksamenscenter siden 2016, og vores lærere har relevant erfaring, som gør dem kvalificerede til at undervise i vores IGCSE-program. Programmet er prestigefyldt og anerkendt verden over og findes på skoler i over 140 lande. 

2734

Undervisere
fra hele verden

På skolen bliver du en del af et helt særligt internationalt læringsmiljø. Dine lærere kommer fra forskellige dele af verden, og sammen bygger I stærke relationer både i klasseværelset og i fritiden. Det løfter dig både bogligt, socialt og personligt.

Michel Christensen

Danmark
Vice Principal - og altmuligmand

Paul Friel

Irland
Teacher - Student Counsellor

Consuelo Davis

Venezuela
Teacher - Student welfare team

A Winning Combination Theinternational Cambridge Academics

En vinder-kombination

“The International er en fantastisk skole. Den ambitiøse, internationale undervisning kombineret med de unikke kvaliteter fra den danske efterskole er en vinder-kombination.”

– Birgitte Bønding, dansk mor til William fra Belgien

En international eksamen

Vi har valgt Cambridge IGCSE på The International, fordi programmet giver vores elever en internationalt anerkendt eksamen. I de fleste fag er der mulighed for niveaudeling, hvilket gør Cambridge IGCSE velegnet til en bred vifte af elever. Med en Cambridge IGCSE får du et forspring og ruster dig til en international karriere i en global verden.

Cambridge Math

Cambridge english

Cambridge global perspectives

Cambridge combined science

Cambridge enterprise

Cambridge German

Cambridge Spanish

Cambridge French

Cambridge Danish

Byg dit eget skema

På The International bygger du dit eget skema ved at kombinere obligatoriske boglige fag med en række idrætslige, kreative og kulturelle profil- og valgfag. Fokusér på det, du brænder for i vores stærke profilfag, eller vær nysgerrig og prøv en masse nye spændende ting.