ProfiLFAG

SURFING

SKAL DU SURFE PÅ DE FØRSTE BØLGER MED OS?

ER DU KLAR TIL AT SURFE HELE ÅRET I VESTERHAVET? 

VÆR MED PÅ VORES NYE PROFILFAG I SURFING

Er du vild med bølger, hav og fart? I så fald kunne vores nye profilfag i surfing være noget for dig!

The International Academy and Boarding School of Denmark tilbyder fra August 2024 en unik mulighed for at gå på efterskole med elever fra hele verden, gennemføre en Cambridge IGCSE og surfe med WestWind Surf school samtidig! 

Vær med som én af de allerførste surfere, når vi starter profilfaget op i August 2024. Udover bølgesurf får du også lov at prøve kræfter med Windsurf, Kitesurf og Stand Up Paddle i løbet af året. 

Skriv til os med det samme for at høre mere om faget - og få dig tilmeldt. Der er begrænsede pladser! 

Vi ses på Vesterhavet!!

Vandsportslinjen 2023 36

SURF 'N' STUDY 

EXPERIENCE THE THRILL OF COLD WATER SURFING 

 • Vesterhavet er et formidabelt sted at kaste sig i bølgerne med et surfboard! Faget er for øvede surfere, som har lyst til at bruge 10 måneder på at blive endnu dygtigere! Vi surfer hele året! Også når vandtemperaturen for en stund kan få selv den mest hårdføre viking til at holde vejret et øjeblik! 

SURF TOGETHER, STAY TOGETHER

 • På The International møder du andre elever fra Danmark - og resten af verden! Udover et år hvor du kan fordybe dig i surfing, får du også muligheden for personlig udvikling og ikke mindst at få nye venner, der (måske) deler din passion for surf, rejser eller hvad du ellers lever og ånder for! 

A UNIQUE WATERSPORTS PARADISE

 • Vedersø er placeret lige i hjertet af Vesterhavsdanmark. Det betyder, at vi er vant til en solid Vestenvind - men også nogle helt perfekte forhold til bølgesurf. Udover Vesterhavet er også Ringkøbing Fjord placeret tæt på. Surfturister fra hele Europa finder vejen til nærområdet, hvor både fjord og hav byder på helt unikke surfforhold! Glæd dig til et år, hvor du kan få det hele tæt på! 

 

 
SURF AND STUDY

 • Et år hos os betyder først og fremmest, at du skal gå i skole! Vi underviser i programmet Cambridge IGCSE! Du får dermed en boglig eksamen fra en International anerkendt institution - og muligheden for at få surfing på skemaet samtidig.

MEET YOUR WORLD AT CAMPUS VEDERSØ 

 • Skal vi sammenfatte, hvad Campus Vedersø er, så er det ambitiøs faglig undervisning fra Cambridge, muligheden for at dyrke din passion igennem eksempelvis ét af vores 6 profilfag (Surfing, Esport, Dance, fodbold, Badminton eller Springgymnastik) og samtidig at bo - og dele hverdag med andre teenagere fra hele verden. Du sammensætter store dele af dit skema selv - og har muligheden for at tilvælge en bred vifte af valgfag fra vores valgfagspalette. 

EXPLORE THE WORLD WITH YOUR FRIENDS

 • Udover Cambridge, profilfag og hverdagsliv (som fylder langt det meste på et efterskoleår, pakker vi også to gange om året kufferten og rejser ud i verden. En Europatur i september for hele skolen - og en verdensrejse i februar/marts i mindre grupper! Hvorfor ikke kombinere dit profilfag i surf med en verdensrejse til Hawaii eller Sydney og få lov at surfe på de strande, hvor både bølger og temperaturer er helt perfekte! 

Du skal acceptere marketing-cookies for at se denne video.

SURF.STUDY.SURF.STUDY.SURF.STUDY.SURF.STUDY.SURF.STUDY.SURF.STUDY.SURF.STUDY.SURF.STUDY.
Westwind

PROFESSIONAL SURF undervisning i et trygt miljø 

Vi samarbejder med Westwind SURFSCHOOL i Hvide Sande

  • Westwind Surfschool har i årevis tilbudt surfundervisning og vandaktiviteter for surf-entusiaster i alle aldre. Undervisningen varetages altid af deres uddannede instruktører.
  • Westwind har erfaring i både at undervise grupper - og skoleelever i længere forløb. Fokus er derfor på udvikling - men også at have det sjovt i bølgerne - selv på dage, hvor strøm og temperatur kan være en strid omgang!  
  • Westwind har allerede et velfungerende samarbejde med Ringkøbing Gymnasium om en surflinje, som man kan komme på efter efterskolen og fortsætte med at dyrke sin passion for surfing, samtidig med at man tager en STX i Ringkøbing og bor i et hus i Hvide Sande tæt på strand og bølger - læs mere her.
  • Alle instruktører hos Westwind har årevis af erfaring med både at surfe og instruere i surfing. 
  • WestWind Surfschool er certificeret af VDWS og ISA.
  • WestWind Surfschool holder til i Hvide Sande, syd for Vedersø - med havet til den ene side og fjorden på den anden. Lokationen for undervisningen skifter alt efter vind- og vandforhold. 
  • Omgivelserne på Vestkysten er ideelle til både bølgesurf, kitesurf, windsurf og Stand Up Paddle. I undervisningen kan du blive introduceret til alle discipliner.