Profilfag
Spring 

Springcenteret er vores legeplads

Hvis du har været forbi V.I., har du sikkert også været forbi springcenteret! Det er vores legeplads. Med de vildeste faciliteter og nogle sindssygt dygtige instruktører, har vi skabt rammerne for, at du for alvor kan udvikle dit springpotentiale.

Du skal acceptere marketing-cookies for at se denne video.

Profilfaget spring, indeholder 3 elementer:

  1. Almindelig springgymnastik
  2. Teamgym – Holdgymnastik. 
    Spring og rytme. Med mulighed for at deltage i konkurrencer
  3. Tumbling – banespring. 
Spring.Tumbling.Teamgym.Spring.Tumbling.Teamgym.Spring.Tumbling.Teamgym.Spring.Tumbling.Teamgym
VIE Boxen 92

Der er undervisning for alle – så du kan godt være nybegynder, og stadig blive rigtig dygtig!

For os handler det rigtig meget om indstilling! Så vil du lære nogle nye tricks og arbejde for sagen, så ser vi år efter år, at vores elever kommer rigtig langt på bare 10 måneders arbejde. 

Er du pro? Well... Det samme er vores undervisere!

Vores gymnastiklærere er unge! Og dygtige. Og ikke nok med, at de kan lave nogle solide tricks på trampolinen, har de brugt rigtig mange timer som instruktører rundt omkring i lokalforeninger. De ved godt, hvordan de skal lære fra sig!  

springcenter

Lidt nørdede detaljer om, hvad du kan finde i vores springcenter: 

Vores faciliteter udgør gymnastikhallen og springcenteret. Vi har 3 grave, 15 m HGB fiberbane, 15 m Air-Track Pro, 2 stk Airtrack Pro á 7,5m, Mega-Plus bane, Fast-Track m/vario, 5 stortrampoliner, Flick-bungy´s, stor trampolinbungy´s, Pegasus, Dorado, MD- og PE-minitrampoliner, 3 softmåtter og alverdens andre redskaber. 

Vores springcenter er lavet til at blive brugt! Jo mere jo bedre! 

Vi har ansat en lille gruppe af nøje udvalgte springlærere. De skaber rammerne om undervisningen, men udover det, åbner de også meget tit op for springcenteteret om aftenen, når de er på vagt. Nogle after kan du få lov at folde dig ud med en lille gruppe af elever – og andre, så er det næsten hele skolen som samles nede i halområdet og springer, spiller bold og hygger sig. Og vi elsker, det er sådan det forholder sig. Jo mere faciliteterne bliver brugt – jo bedre! 

Vedersoeefterskole Profilfag Spring Hallen
Vedersoeefterskole Profilfag Spring Afvent
Vedersoeefterskole Profilfag Spring Salto
Vedersoeefterskole Profilfag Spring Opvisning Madras
Vedersoeefterskole Profilfag Spring Teori
Vedersoeefterskole Profilfag Spring

shows

og Cups 

Hvad deltager vi i i løbet af året? 

I løbet af året, deltager vi med springholdets elever i julecup, forårscup, springcup – og selvfølgelig skal vores elever have lov at vise det frem vi kan, til vores 25+ opvisninger rundt i hele regionen – Blandt andet i Jyske Bank Boxen. 

IMG 0701

undervisere