Ikke-aktive valgfag

Du behøver ikke gå på TI og dyrke en hel masse sport!

Der er rig mulighed for, at du kan bruge dine valgfagsblokke på at fordybe dig i noget helt andet!

Husk at vi på TI bytter valgfag i hhv. November og Marts. Dvs. du kan få lov at prøve en masse forskellige valgfag af – eller beholde dem du har.

Det styrer du! 

The International Efterskole Vedersø Electives Music
The International Efterskole Vedersø Electives Drawing
The International Efterskole Vedersø Electives Puzzle
The International Efterskole Vedersø Electives Pearls
Valgfag.Valgfag.Valgfag.Valgfag.Valgfag.Valgfag.Valgfag.Valgfag.Valgfag.Valgfag.Valgfag.

Brætspil:

Catan! Varulv, Among us eller noget helt andet! Det er muligt at vælge spil (brætspil) som valgfag. Der er fokus på ro, koncentration og hyggeligt samvær - og muligvis også at lære et helt nyt spil at kende! 

International cooking:

Har du lyst til at lære at lave snacks fra Tyrkiet, elller småkager fra USA, eller pasta som de gør i Italien, så er international cooking din chance for at blive dygtige - og mavesækken lykkeligere!

Film Art:

Filmnørd? Eller bare filmentusiast? Film art er faget for dig, hvor vi dykker ned i alt fra de nyeste trends til gamle klassikere!

Krea:

Tegning, smykker, kunst, maleri på sten etc. Listen over projekter, der kan foregå i kreaundervisningen er lang. Det eneste det kræver er hænder, og en hjerne - og lysten til at prøv noget af! 

Musik:

Klaver, guitar, claves… Vi ved ikke, hvilke instrumenter, du rocker - vi ved bare, at du kan få lov at være med i et band på skolens musikvalgfag. Det er for alle niveauer - og instrumenter!

Model-UN:

Forestil dig, at du skal repræsentere Kina og deres syn på klimaforandringer til konferencer, hvor de fleste af verdens lande er repræsenterede? Model UN er valgfaget, hvor vi dykker ned i FN, politik, samfundsfordhold, taleskrivning og argumentation. Vi sætter os ind i arbejdsgangene for FN - og deltager i løbet af året i Model-UN konferencer, hvor vi aktivt bidrager med det, vi har forberedt i undervisningen. 

Bue og pil:

Ja. Den er god nok. Du arbejder med at finde din indre ro, sigte, og at mestre en bue og pil. 

Danish as a second language:

As a part of the elective package the students can choose to attend 2,5 hours of Danish Beginners/ 2nd language Class. The focus of the classes is mainly to teach students to interact in everyday situations - both when it comes to writing and speaking. The classes combined with being in Denmark - making Danish friends, is a good foundation for both practicing and improving the Danish language skills.