Profilfag
Dans

 

Brænder du for god musik og blæret koreografi? 

Op til 4 timer om ugen, er der mulighed for at blive undervist i en stribe af stilarter; moderne, ballet, freestyle, hiphop, jazz, lyrical, funk, impro og så meget. Der er noget for alle både hvad angår smag og niveau.

Udover din faste lærer i dance møder du også undervisere, vi hiver ind udefra. Du skal lære fra de bedste! Og det skal vi nok sørge for, du gør! 

Hvor dygtig kan du blive på et år? 

Du skal acceptere statistik-cookies for at se denne video.

PÅ scenen i BOXEN og til DM for efterskoler!

I løbet af foråret, er vi rigtig meget afsted på turné med vores gymnastikopvisninger. Et highlight ved vores opvisning er helt sikkert, hvad vores dansere også kan gøre ved et show! Derfor får du, med profilfaget i dance, muligheden for at vise det hele frem til over 25 opvisninger rundt i hele Midt- og Vestjylland. Og også på gulvet i boksen, til det årlige efterskoleevent med op mod 2500 tilskuere. 

Vi tør godt være ambitiøse på vores danseres vegne – og derfor sigter vi hvert år også efter at komme med til Danmarksmesterskaberne i dans for efterskoler! Det er før blevet til en podieplads – og det skyldes udelukkende dedikation i undervisningen og modige elever, der går ind for at slå sig løs, når det gælder!

Du skal acceptere statistik-cookies for at se denne video.

Dedikation.Koncentration.Motivation.Træning.Træning.Træning.Og.Mere.Træning

Hvor meget dans, vil du have i dit skema? 

Hos os vælger du selv, hvordan noget af dit skema skal se ud! Vil du have dans 1,2,3 eller 4 timer om ugen? Samtidig tager du stilling til dine valgfag i hhv. august, november og marts! Har du lyst til at kaste dig ud i noget helt andet,  kan du justere og måske prøve ét af vores andre profildag. Du kan også få lov at fortsætte med et skema, hvor du max'er helt ud på DANCE. Det bestemmer du! 

Sebastian Pilgaard Andersen

Frederikke Bundgaard Stensig