Præsentation af skolen

På The International tilbringer du et skoleår med cirka 80 unge fra hele verden. Du bliver en del af et mangfoldigt og trygt fællesskab, hvor lærere og elever danner stærke bånd og udvikler sig sammen. Skolen er omgivet af smuk natur, og Vesterhavet er vores nærmeste nabo.

The International kombinerer et globalt, ambitiøst læringsmiljø med værdierne fra den danske efterskoletradition, hvor uddannelse, personlig udvikling og fællesskab går hånd i hånd. Engelsk er vores fælles sprog, og både dagligdagen og undervisningen foregår på engelsk.

Din boglige undervisning følger Cambridge IGCSE programmet, og du supplerer selv dit skema med et varieret udvalg af sportslige, kreative og kulturelle valgfag. Du kan også vælge et af vores profilfag – Spring, Dans, Fodbold, Badminton eller Esport – helt op til 4 gange om ugen.

TI Logo Level01 EN WHITE

Mød verden

På The International møder du unge fra hele Verden i din hverdag. Du bliver en del af et internationalt studie- og læringsmiljø, som inspirerer dig fagligt og personligt. 

Flere gange i løbet af skoleåret rejser vi til udlandet sammen og får oplevelser, erfaringer og appetit på livet som verdensborger. 

Et stærkt netværk fra Campus Vedersø åbner dine muligheder, hvis du drømmer om at rejse, studere eller arbejde internationalt.

Mød fællesskabet

På The International får du venner for livet, og du mærker magien, kraften og trygheden i at
være en vigtig brik i et stærkt fællesskab. 

Vi møder hinanden med åbenhed, respekt og ligeværd.  Her er plads til at vokse, fejle og lære. Forskelligheden er vores styrke. 

Sammen tager vi ansvar for den enkeltes trivsel, sociale forståelse og personlige udvikling.

Lær mere

På The International kan du sammensætte en alsidig hverdag ved at kombinere boglige fag, sport og en bred palette af valgfag. Du kan også lægge dit fokus på ét område, og skabe et år med fuld fordybelse i det, du er allermest optaget af.

Du får kvalitetsundervisning sammen med andre unge, der deler niveau og ambitioner med dig.

Undervisningen foregår i moderne rammer og faciliteter af uddannede lærere og undervisere, der er specialister på deres felt.

Du skal acceptere marketing-cookies for at se denne video.

Faciliteter i topklasse

Campus Vedersø består af to skoler, "The International" og "Vedersø Idrætsefterskole." Fantastiske fælles faciliteter til både idræt og fritid skaber et helt særligt læringsmiljø og fællesskab for vores i alt 230 elever.

Springcenter

Uanset om du er erfaren gymnast eller bare har lyst til at prøve noget nyt, så kan du udvikle dine talenter i vores store flotte springcenter.

Sportshaller

Campus Vedersø har to store idrætshaller, som bliver brugt til valgfag og aktiviteter, og de står til din rådighed under hele dit ophold.

Spisesal

Vores spisesal er stedet, hvor du får dine hovedmåltider hver dag. Morgenmad, frokost og aftensmad serveres her, og vi spiser altid sammen.

Science lab

I vores moderne science lab får du både teoretisk og praktisk undervisning og eksperimenterer med naturvidenskab.

Musiklokale

Uanset om du er nybegynder eller en musik-guru, kan du udvikle dig her med vores dygtige musiklærer. Du kan øve dig alene eller jamme med andre, og der er forskellige instrumenter og udstyr til udlån.

Fitnesscenter

Vores veludstyrede fitnesscenter er til fri afbenyttelse og er fyldt med træningsudstyr til alle mulige slags træning. Alle elever får en introduktion til fitnesscenteret, og der er stor fokus på sikkerhed og god træning.

Fodboldbaner

Vi har to velplejede græsbaner og et fantastisk kunstgræsanlæg – og både vores drenge og piger spiller med i DM-rækken for efterskoler og den danske skoleliga.

Udendørsområder

Der er masser af grønne områder rundt omkring på skolen, hvor du kan hygge, slappe af, lave snobrød, sove i shelters og meget mere! 

Beach volley

Selvom stranden kun er 5 km væk, kan du mærke sandet under dine fødder lige her på The International. Vi har nemlig to beachvolleybaner, som du frit kan bruge.

Vi rejser sammen

På The International oplever vi verden sammen – både hjemme og på ture. Vi rejser flere gange om året – på Verdenstur, Europatur og på ture rundt i Danmark. Vi er optaget af verden i hverdagen og forholder os til globale spørgsmål og perspektiver.