Transport

Transportmuligheder til og fra TI

Næsten hver weekend er der mulighed for følgende:

1)    Blive på skolen

2)    Tage hjem

3)    Tage med venner hjem

4)    Tage et andet sted hen i DK - med forældretilladelse

Eleverne har frit valg. Hver mandag udfylder eleverne en weekendtilmelding på VIGGO. Køkkenet bruger tilmeldingen til at planlægge mad og måltider! Enten er man på skolen hele weekenden - eller også tager eleverne hjem fredag kl 14.30 - og ankommer igen søndag aften efter kl 19.00. 

Eleverne kan ikke være på skolen i dele af en weekend. Det er enten eller. 

Bil

Den letteste måde at blive transporteret til og fra T.I. er at blive hentet i bil. Er der ikke forældre, som kan hente er det muligt at booke en FlexTaxa for egen regning. 

bus

"Efterskolebussen" kører hver fredag og søndag lige undenfor døren. De opdaterede transporttidspunkter kan ses direkte på Vikingbus' hjemmeside.

Hver fredag eftermiddag kører efterskolebussen fra Vedersø. Den gør blandt andet stop på Herning Banegård. Derfra er det muligt at tage offentlige transportmidler rundt i Danmark. Den kommer ligeledes retur til Vedersø søndag aften. 

Book altid bussen i god tid! 

Der går desuden også en skolebus til og fra Vedersø! Den har intet mindre end én afgang i døgnet, så den er svær at planlægge efter!

Cykel

Det er også en mulighed at tage toget fra Tim Station. Der er ca. 6 km - og du har en cykel på skolen.. så.. Det er også en god mulighed. Togene går i retningen mod Holstebro og Ringkøbing. Tjek togtiderne direkte på rejseplanen. Billetter kan købes på DSBs hjemmeside - eller i DSB App'en