De voksne på TI

Når man mixer et internationalt DNA med efterskoletanken, så betyder det også, at sammensætningen af ansatte bliver en blanding af danske og internationale personligheder!

Kim Skouborg

Kim - Forstander for Campus Vedersø

Kim er forstander for hele Campus Vedersø og har været det siden 2015. Han har en baggrund fra universitetet, hvor han har læst sprog, og han har faktisk været gymnasielærer i 5 år udover sine mange år i efterskoleverdenen. Han underviser i profilfaget badminton og til tider også andre valgfag. Og så elsker han at sætte livet i perspektiv og tale filosofi, etik og moral med eleverne til fortælletimer, og han nyder at være med i sangtimerne!

Udover det er Kim også typen, der synger med på sange i bilen og spiller golf, når der kan findes tid til det - og ellers må han nøjes med en time på spinningcyklerne i fitness, hvor han gerne lokker elever med :)

Læs mere om Kim

Tlf. 97 33 17 00
ks@vie.dk

Sussie Skouborg

Skolemor

Sussie er ingeniør og arbejdede engang med arbejdsmiljø og kvalitet på store virksomheder som Grundfos, Siemens og Arla. Nu arbejder hun med trivsel, tryghed og udvikling på Campus Vedersø. Det er hendes helt store passion - og der er nok mindre forskel på det hun lavede før og det hun laver nu, end man lige umiddelbart skulle tro :)

Du finder hende altid i gang med et eller andet projekt, om det så er NADA, møder, samtaler med elever eller på sygerunder.

Hun er en ørn til at finde nye projekter, som vi kan deltage i på skolen - og deler gerne ud af idéer og viden.

Læs mere om Sussie

Tlf. 97 33 17 00
sus@vie.dk

Michel Christensen

Vice Principal - og altmuligmand

Michel har arbejdet på T.I. altid! Han underviser i Cambridge Math og holder styr på alt administrativt sammen med Lone på kontoret!

Han har en fortid som gymnast - og han kan helt sikkert stå længere tid på hænder end de fleste.

Desuden er han passioneret jæger - og viser gerne videoer fra en vildmarkstur i Afrika! 

Læs mere om Michel

Tlf. 97 33 17 00
mc@vie.dk

Alex Mason

Head of School

Consuelo Davis

Teacher - Student welfare team

Connie er vores Sydamerikanske islæt på skolen! Hun underviser i spansk og enterprise. Hun er eminent til at sprede gode vibes og moves, både når hun underviser og er på vagt. 

Man kan ikke lære Connie at kende uden at stifte bekendtskab med hendes husky, Max. Den sidder til tider og surmuler i hendes bil, mens hun har undervisning! Hun er Dog-mum med stort D - og så er hun en stjerne, når det kommer til at finde på kreative aktiviteter for eleverne! #sillyolympicsareathing

Læs mere om Consuelo

cda@theinternational.dk

Denizhan Arslanbek

Lærer - ansvarlig for skolens volontører

Deniz startede som volontør på TI - og så endte det med, at han blev hængende! Han er uddannet ingeniør i Tyrkiet, hvor han kommer fra. På T.I. underviser han meget passende i math og science.

Hvis man skal have fat i Deniz - og han har fri, er der stor sandsynlighed for at man alligevel kan fange ham på de tidspunkter, hvor der er kaffepause :) Han er desuden passioneret tennisspiller - og kører gerne vestkysten tynd for at spille på de helt rigtige baner!

Læs mere om Denizhan

dar@theinternational.dk

Elia Viccica

Elia startede som volontør på T.I. Så blev vi så vilde med ham - og han med Vedersø, at han nu er ansat på skolen fuldtid. Han kommer fra Italien og underviser - sjovt nok - i... fransk. Han er desuden også lærer i matematik, kontaktlærer og rejselærer på én af vores verdensrejser. 

Elia er altid - hvis han har tid- med på at åbne Esport - eller spille en omgang volleyball.

Han er en eminent til at brygge en kande kaffe, som kan slå de fleste af os helt ud med hjertebanken og søvnproblemer! Til gengæld drikker han den gladeligt selv! 

Læs mere om Elia

eli@theinternational.dk

Jeromy Thorarensen

Teacher

Jeromy er vores amerikanske science og math lærer! Han er familiefar, gamer og så kan han tricks i Excel, som du aldrig har set før! Han har en fortid som fængelseslærer i USA - og medarbejder hos Wallmart.  

Ad mange kringlede veje har han - og familien - fundet vejen til Vedersø. Skal man gøre Jeromy lykkelig, er Starbucks vejen frem! 

Læs mere om Jeromy

jet@thenternational.dk

Jon Ross

Lærer og international koordinator

Jon har været med siden skolen startede! I sit tidligere liv har han været soldat i verdens brændpunkter, studeret og boet i Sydafrika - og været tidligere livvagt.

Nu er han familiefar, ejer af en benzin-hakker, og så kan han løfte flere kg i fitness end de fleste! Et sted på Jons CV er der også en titel som dørsprængningsekspert! Så sagt helt ærligt - han er typen man ikke skal blive uvenner med! ;)

På T.I. underviser han i Global Perspectives, Model UN og Bodyweight training! 

Læs mere om Jon

Paul Friel

Teacher - Student Counsellor

Paul er fra NORD(!)irland. Han spiller golf så snart chancen byder sig - og så er hans yndlingsord på dansk “kæft” og “hold da op!”.

Han underviser i  Cambridge engelsk og er skolens Student Counsellor.

Skal man finde vejen til Pauls hjerte, går den gennem iskaffe, whiskey eller farverige sokker! 

Læs mere om Paul

pf@theinternational.dk

René Uldahl Friis

Lærer og IT-ansvarlig

IT-guru - som til tider får grå hår af, at kopimaskinen aldrig helt kan præstere, når den skal. Udover det er René vores underviser i Esport! Han har arbejdet i Irland, er uddannet pædagog, og så er det sådan med René, at man ALTID kan høre, når han er på arbejde!

Han er mester i sprede god stemning omkring sig - og så får han med garanti lært vores elever, hvad ironi er for en størrelse!

Læs mere om René

ruf@theinternational.dk

Thomas Mølgaard Johannsen

Lærer

Thomas er et mix af mange talenter! Du har ikke lyst til at battle med ham i karaoke! Han kan tricks både med og uden en guitar! Det sker han giver et nummer!

Det er heller ikke ham, du skal køre om kap med på skiløjperne! Han har en sæson eller to som skiinstruktør i rygsækken!

På TI underviser han i Science.

Du kan finde ham ude på kunstgræsbanen, hvor han underviser eleverne i fodbold. 

Læs mere om Thomas

tmj@theinternational.dk

Tine Lund

Lærer

Tine er så dansk, at hun har haft et hus i Harboøre! Hun underviser i tysk og dansk (FP10). Det kan hænde, at hun tropper op på T.I. med sin meget flotte hund Billie!

Hvis bølgerne går helt vildt højt, kan hun muligvis også troppe op på arbejde på sin kværn! Tine er en vaskeægte biker! Hun er også formand for tysklærerforeningen i Danmark! 

Læs mere om Tine

til@theinternational.dk

Kontoret

Lone Thesbjerg Jørgensen

Sekretær

Lone er en ninja! En vaskeægte Viggo-ninja!

Hun holder det forkromede overblik over alt administrativt, og uden hende, ville vi hverken have folk på arbejde - eller lokaler at placere dem i!

Ringer man til skolen, er det ofte hende, der tager telefonen.

Hun er derudover en solid skiløber, ejer af Vedersøs flotteste juletræsplantage - og så har hun muligvis 15 timer mere i døgnet end os andre! 

Læs mere om Lone

Tlf. 97 33 17 00
ltj@vie.dk

Mette Øgendahl Jacobsen

Communications manager

Lige indenfor døren på T.I. sidder Mette.

Hun svarer på mails, taler med interesserede familier, laver projekter som MUN, TI-book, global citizenship og meget andet.

Hun underviser ikke elever - men KUN kolleger i, hvordan de ikke skal være irriterende. Der ud over skriver hun tekster til skolens hjemmeside og laver SoMe etc. 

Læs mere om Mette

mja@theinternational.dk

Tove Baadsgaard

Bogholder

Hvis det ikke var for Tove, så var Campus Vedersø endt på en sort liste over dårlige betalere :) 

Det er ingen hemmelighed, at lærere kan være en lille smule ustrukturerede at arbejde med, når det kommer til formalia og den slags. Det er så godt, at vi har Tove i kulissen til at holde styr på økonomi, betalinger - og deadlines!

Hun har det forkromede overblik over sådan cirka alt! Også statsstøtte og den slags!

Har man spørgsmål til formalia, så er det et godt sted at starte at spørge Tove. 

Læs mere om Tove

Tlf. 97 33 17 00
tob@vie.dk