Verdensrejsen

World Trip

Meet Your World: Hawaii/USA, Australien eller en europæisk destination.

Turen går i to uger til USA/Hawaii, Australien eller en europæisk destination.  Destinationer ændres dog til tider løbende afhængig af verdenssituationen og partnerskoler. 

Verdensrejsen er din chance for at komme på en helt unik tur med en mindre gruppe af dine efterskolekammerater. Her tager vi nemlig ud til forskellige udvalgte destinationer i mindre grupper. 

Vi skal ud og opleve kulturen, menneskerne, seværdighederne og naturen. Ofte vil du komme til at bo ved værtsfamilier, så du virkelig oplever, hvordan det er at bo i landet - og vi får til tider gennem skoleåret besøg den anden vej også. 

Uanset om du skal hilse på koalaer i Australien, surfe på Hawai's bølger eller udforske smukke gamle bygninger i Europa, så kommer du til at #mødeverden på vores fantastiske rejser. Skal du med?

Vi prøver så vidt muligt at få alle afsted på deres førsteprioritet, men det kan ikke altid lade sig gøre. Er der for mange, der ønsker den samme tur, er det først-til-mølle princip baseret på, hvornår man blev skrevet op til skolen. Men bare rolig. Det er en oplevelse for livet, uanset hvilken rejser, du ender med. 

Alle rejser er bygget op omkring fire delelementer:

  • Skole, organisations- og industribesøg
  • Sightseeing og seværdigheder
  • Kulturmøder og netværk
  • Udveksling og udvikling af kompetencer og viden

Uanset hvilken rejsedestination du skal besøge, kan du se frem til et rigtigt eventyr med en masse spændende og udfordrende oplevelser.

Rejsens indhold sammensættes og forberedes sammen med dine lærere.

Pris for rejsen

Der skal påregnes en ekstra betaling på max 14.000 kr til studieturene uden for Europa. Til destinationer i Europa er prisen inkluderet i skoleprisen, medmindre der bliver besluttet et ekstra tema såsom skitur, der kan gøre rejsen dyrere. Dertil vil der til nogle destinationer eventuelt skulle betales for udgifter til vaccinationer, visum og evt. ekstra rejseforsikring.

Fokus på