Rejser

Vi drager ud i verden

Som elev på The International kan du se frem til ikke mindre end tre studieture - heraf en World Trip på to uger til fx San Francisco/Hawaii eller Australien/Singapore!

På The International er det vores mål som skole at skabe kompetente og dannede mennesker med et personligt netværk, der rækker langt ud i verden. Vi tilbyder dig spændende rejser, der hver for sig er udtænkt til at give dig lyst til og mod på senere i livet at opleve andre kulturer.

Det er en gennemgående tanke, at rejserne skal udvikle dig personligt, sprogligt og kulturelt i et autentisk læringsmiljø.

På vores rejser indgår du som elev i forskellige internationale miljøer, som vil give dig oplevelser og kompetencer til brug senere i dit liv.

EUROPA

Fællestur en uge til et europæisk land, hvor fællesskab, teambuilding, kultur, historie og samfundsfag prioriteres.

World Trip: USA, Australien eller en europæisk destination

Det bliver en fantastisk oplevelse for alle, når vi i mindre grupper tager afsted i omkring to uger til din valgte destination.

Man skal selv sørge for evt. visum eller vaccinationer i forbindelse med denne rejse, men vi hjælper naturligvis med info osv.

DANMARK

Vi tager på flere ture i Danmark og slutter altid skoleåret af med en større tur over flere dage.

Alle rejser er bygget omkring fire delelementer:

  • Skole, og organisations-/industribesøg
  • Sightseeing og seværdigheder
  • Kulturmøder og netværk
  • Udveksling og udvikling af kompetencer og viden.
Noget af det fedeste, jeg har oplevet, var på en studietur i Cambridge. Der kom eleverne tilbage fra „homestay“ og fortalte, at de hele tiden tog sig selv i at tænke og drømme på engelsk. En af pigerne kunne faktisk huske, hvad hun „sagde“ om natten – på engelsk. Så er formålet med turen lykkes.
Michel Christensen