Engang for ikke så længe siden kom en bypige til Vedersø

Hun elsker at læse - og at hendes skriblerier blive læst. Sidse Thestesen kom til Vedersø for at sprede kendskabet til The InternationalJeg er akademiker med en kreativ sjæl, hvilket er grunden til, at jeg valgte at kombinere Antropologi og Journalistik i min uddannelse.

Nok er jeg en læsehest, men det er også fantastisk fedt at være den, der skriver det, der bliver læst.

Jeg er født og opvokset i Odense på skønne Fyn, men har efterhånden været rundt omkring i både Danmark og resten af verden, hvor jeg blandt andet har boet i Washington DC, USA og York, England.

Jeg er nysgerrig på verden, brænder for kommunikation og elsker at arbejde med mennesker, så det var lidt en drøm, da jeg i sommeren 2019 blev ansat på Vedersø Idrætsefterskole og The International.

Jeg underviser i:

  • Creative Writing
  • Journalistik/Medier
  • Håndbold

Kontakt:
sbt@theinternational.dk

Uddannelse:
Kandidat i Journalistik, 2018, Aarhus Universitet og Danmarks Medie- & Journalisthøjskole
Bachelor i Antropologi, 2016, Aarhus Universitet

International erfaring:
2012-2013: Washington DC, hvor jeg var au pair for en Dansk/Italiensk familie
2016: Universitetsudveksling på The University of York i England

Nationalitet:
Dansk

Rejse på min ønskelisteIsland - det er et spændende land både ift. natur og kultur. Og så vil jeg vildt gerne se nordlys og dyppe mig i varme kilder.

Mit fornemmeste mål med at arbejde med unge mennesker

For mig er den personlige udvikling af alle vores elever i et stærkt fællesskab det allervigtigste. At kunne være sig selv - og tro imod sig selv - og samtidig bidrage til fællesskabet på sin egen unikke måde er en egenskab, som man kan bruge hele livet - og en egenskab vi prøver at hjælpe hver enkel elev med at udvikle. Der findes ikke noget bedre, end når en elev kommer og fortæller, at han eller hun virkelig kan mærke, at de har flyttet sig og er glade for den udvikling, de kan mærke.

Mit yndlingscitatHellere mærkelig end kedelig!

Sidses speciale; Kommunikation

- Hov, lad mig lige tage et billede

Kommunikation er (fra mit synspunkt) menneskets stærkeste og vigtigste redskab, for kommunikation skaber relationer og kan forbinde mennesker på tværs af mange former for grænser.

Når vi kommunikerer kan vi dele vores viden og historier med hinanden, og på den måde gøre individer til en del af forskellige fællesskaber.

Der findes efterhånden utallige måder at kommunikere på. Tweets, billeder, samtalen, bøger, video er bare nogle få produkter af kommunikation.

Det er spændende, sjovt og udfordrende at arbejde med, og jeg ser frem til at nørde med det for skolen og sammen med eleverne.

Det er altid sjovt at have eeverne med i kommunikationen. Selvom de nogle gange bliver liiidt trætte af mig og mit kamera.

My coolest hashtag#poseplease

Why TI?

Den energi og kærlighed, der bliver lagt i skolen fra samtlige medarbejdere er ganske enkelt enestående.

Læs mere om