Nikolaj er kommet tilbage til Vedersø

Nikolaj Sass-Petersen har allerede en længere instruktørkarriere bag sig - og han er slet ikke færdig endnuEfterskolelivet er blevet udforsket til fulde, da jeg er selv tidligere elev på Vedersø Idrætsefterskole 14/15. Jeg gik fra efterskole til gymnasiet, hvor jeg sideløbende lavede en masse gymnastik på Hammerum Rep og Gjellerup Sdr Senior herre. Det bestod både af teamgym og opvisningsgymnastik.

Efter endt gymnasie tog jeg et forårssemester på Gymnastikhøjskolen i Ollerup i foråret 19. Jeg har lige siden 7. klasse været træner for diverse lokal- og landsdelshold - senest tog jeg så skridtet videre, hvor jeg blev træner i Australien i halvt år efter mit ophold på Ollerup.

Nu er jeg ansat på Vedersø Idrætsefterskole og The International som gymnastiklærer. Jeg er meget fascineret af gymnastikken og er meget fokuseret på, at det skal være sjovt at bevæge sig. Det er med til at skabe god stemning og fællesskab i elevflokken, og det er fedt at se, hvordan de nyder det.

Jeg underviser i:

  • Gymnastik
  • Tumbling
  • TeamGym
  • Spring
  • Støttelærer i Matematik

Kontakt:
nsa@vie.dk

Uddannelse:
STX, Herning, 2018

International Erfaring:
Et halvt år som gymnastiktræner i NSW, Australien

Rejse på min ønskelisteDer er mange lande på min liste. Men Canada of Filippinerne er højt oppe. Jeg elsker bare den helt fantastisk smukke natur og så vil jeg gerne dykke ned og udforske verden under vandet.

Mit fornemmeste mål med at arbejde med unge mennesker

At udvikle dem både hver især, men også i det store fællesskab. Jeg vil lære dem at kende, have det sjovt med dem og skabe rammer, så de kan have det sjovt med hinanden.

At hjælpe eleverne til at flytte sig på det gymnastiske og personlige plan. Udover dette vil jeg også prøve at hjælpe eleverne til at få øjnene op for gymnastikken og dens muligheder. 

Det vil sige det at være med til at skabe de rammer, hvor de udvikler sig mest muligt i løbet af et år og at give dem en masse succesoplevelser.

Mit ynglingscitatHvis du er i problemer, så skyd dem af pommern til
Min far

Nikolajs speciale; gymnastik

- Vejen dertil starter med viljen til at lære nyt – uanset om man er nybegynder eller øvet.

Mit speciale er gymnastik. Jeg har været i gymnastikken det meste af mit liv, først som udøver selv, og senere hen også som træner. Som udøver har jeg både lavet mange konkurrence- og opvisingsgymnastik. Begge dele har givet mig en masse, som jeg elsker at lave og være med i, og det vil jeg gerne give videre til mine elever.

Gymnastikmiljøet er det fedeste miljø at befinde sig i, og det er derfor, at det bliver ved med at inspirere mig. Jeg har lavet opvisningsgymnastik så længe jeg kan huske og startede til teamgym i Gjellerup Sdr. efter efterskole sideløbende med, at jeg lavede gymnastik på Hammerum Rep.

Med et højskoleophold i bagagen og et trænerophold i Australien har jeg fået samlet en masse erfaring og inspiration, som jeg er klar til at give videre. Jeg brænder nemlig for gymnastikken.

I springgymnastikken har vi forskellige konkurrencer at byde på. Teamgym er en holdkonkurrence, hvor man fokuserer på holdet, hvor alles præstationer og fejl kan have konsekvenser for den endelige slutkarakter. Powertumbling er derimod en individuel konkurrence, hvor man kun fokuserer på sig selv og ens egen kunnen.

Om man vælger den ene, den anden eller begge konkurrenceformer, så specialiserer vi vores træning til den enkeltes behov og mål, og vi giver dem en målrettet træning. 

Det kræver utrolig mange træningstimer for at blive en dygtig springgymnast, og selvom man er blandt de bedste, har man stadig meget at lære.

Mit sejeste hashtag#nemt

Hvorfor TI?

Vælg TI, fordi på TI er der plads til alle!