Pedellen med overblikket

Der findes ikke en stikkontakt eller busk på skolens matrikel, som Kristian Jensen ikke kender!  

Efter mange år som automekaniker i Ringkøbing blev jeg ansat på Vedersø Idrætsefterskole ved årtusindskiftet som pedel.  

Der er sket rigtigt meget siden ansættelsen på efterskolen. Jeg har været med hele vejen fra at tilbygge/udvide med tilhørende bygninger fra 72 elever til 128 på idrætsefterskolen og igen ved udvidelsen med den internationale afdeling til elevtal op til 200.

Det at arbejde som pedel involverer, at du skal kunne stort set alt inden for pedelarbejde - eller også lærer du det. Det er alt lige fra malerarbejde, lægge fliser, trække ledninger, bygge og reparere skabe, køre med maskiner, vedligehold af mekanik samt sørge for, at der er kaffe på kanden.

Min ansættelse

  • Pedel, 2000

Kontakt:
kj@vie.dk

Uddannelse:
Uddannet automekaniker 1970, Ringkøbing

Mit fornemmeste mål med at arbejde med unge mennesker

Mange mennesker med forskellig baggrund arbejder på Vedersø Idrætsefterskole og The International, hvor vi alle er med til hjælpe de unge mennesker med at komme videre i livet. At vi har elever, der har praktisk arbejde, giver mig som pedel mulighed for præge og give eleverne noget på en anden måde end f.eks. lærerne kan. Det er dejligt.

Og så selvfølgelig at holde efterskolen funtionel for både vores elever og kollegaer. Jeg er særligt handy med de tekniske installationer.

Hvorfor TI?

Fordi jeg har hjulpet med at bygge den. ;)