Regler og politikker

På The International

Som elev på The International vil du opleve, at vi vil vægte din din personlige udvikling og uddannelse meget højt lige fra starten. Derfor er det som kommende elev og forældre vigtigt at forstå, hvilke værdier vi som skole vægter, og hvordan disse spiller ind i hverdagen på efterskolen.

Vi prioriterer sundhed, fællesskab og faglig udvikling, hvilket betyder:

• At undervisning på højt fagligt niveau har en vigtig plads i et efterskoleår hos os.
  • Mulighed for at dyrke din fritidsinteresse i BADMINTONDANS, FODBOLD, eller MEDIER.
  • At det er muligt at tilvælge idrætsfag.
  • At sund kost og muligheder for træning er i fokus
  • At det er muligt at tilvælge kreative fag.
  • Vi vil sætte fokus på din personlige udvikling, din forståelse for andre og din vilje til at yde noget for fællesskabet.
  • Fortælling har en høj prioritet i hverdagen hos os.

Som elev vil du blive betragtet som en vigtig del af det store fællesskab, og kan derfor også forvente, at vi som lærere og medarbejdere møder dig med interesse, varme og forventninger.

Til dig som vil vide mere, kan du her finde vores regler samt lovpligtig formalia.