Nye elever

Skal du være med?

Ved at vælge The International vælger du en efterskole, der både giver dig en faglig og personlig ballast. Du vil bo i trygge rammer på en afdeling under Vedersø Idrætsefterskole, som er en meget anerkendt efterskole.

Dit hjem hos os

The International er ikke blot en skole, det er et hjem for dig og alle de kammerater, som du får i løbet af et år. Det er et sted, hvor man udfordres, trives og hygger sig samtidigt med, at man også har nogle pligter. I hele vores hverdag arbejder vi på at lære alle at omgås både medmennesker og omgivelser med stor respekt. Derfor vil du opleve, at tonen er varm, venlig og bestemt.

Elevernes trivsel og fællesskab er helt centrale i vores hverdag på The International. Du vil opleve, at lærerne gennem kontaktlærerfunktionen vil skabe en nær relation til dig, og de vil være parate til at være din vejleder på alle områder igennem skoleåret - ikke kun fagligt, men også socialt og personligt.

Vi er en relativt lille skole, hvor alle kender alle så nærhed, tryghed og fællesskab kan trives. 

Få meget mere information omkring mulighederne for at komme på besøg og økonomi mm. ved at klikke dig videre.

Du kan også besæge vores YouTube and Facebook, hvor du kan følge skolen både i hverdag, på rejser og til særlige begivenheder. 

Mangler du information, eller vil du gerne have en rundvisning, er du altid velkommen til at kontakte os på + 45 97 33 17 00 eller email at info@theinternational.dk

Er beslutningen taget? Så skriv dig op online.

Vi ser frem til at byde dig velkommen til vores internationale familie.

 

VinderkombiSimpelthen en fantastisk skole. The høje international faglige niveau kombineret med de unikke kvaliteter fra den danske efterskole er intet mindre end en vinderkombination.
Birgitte Bønding, dansk mor til William fra Belgien
Fokus på