Venner for livet

Venner fra hele verden

På The International – Danmarks Internationale Efterskole får du et unikt efterskoleår. Du vil leve og ånde engelsk, rejse for at opleve verden og skabe venskaber for livet - på tværs af verdens grænser.

Vi sigter mod at fremme et multikulturelt, internationalt engelsktalende efterskolemiljø, så alle elever kan danne venskaber - fri for sproglige barrierer og fordomme.

På The International vil du leve og studere med elever fra hele verden både i og uden for klasseværelset. Du vil samarbejde om globale projekter og samtidig engagere dig i tankevækkende undervisning.

Der vil være en række sociale tiltag og masser af fritidsaktiviteter i løbet af året for at understøtte udviklingen af venskaber - på tværs af landegrænser. 

Danmarks Internationale Efterskole er en helt unik mulighed for at skabe dig selv et globalt netværk med venner fra hele verden.

Book en rundvisning når det passer jer!

Hvis I bare ikke kan vente på Efterskolernes Dag, Efterskolernes Aften eller Åbent Hus, så er I altid velkomne til en rundvisning når det passer jer!

Udfyld nedenstående formular, og vi kontakter jer hurtigst muligt!Fokus på