Personlig udvikling

Personlig udvikling

Et år på The International – Danmarks Internationale Efterskole handler ikke kun om faglig udvikling, det handler i høj grad også om social og personlig udvikling. Gennem dialog, debat og social interaktion, vil du arbejde med at definere dine indviduelle behov, værdier og identitet - og dermed udvikle dig selv personligt.

Et år på efterskole fremmer personlig udvikling, selvtillid og selvværd. Du vil få social modenhed, en bedre forståelse af behovet for at hjælpe hinanden, løfte i flok og samarbejde i samfundet, samt øge din følelse af empati og forbedre dine samarbejdsevner.

Der vil også være en lang række aktiviteter, som vil kræve lederevner og evnen til problemløsning, samt dem, der kræver kompromis og samarbejde. Du vil ofte blive tvunget ud af din komfortzone for at forbedre din evne til at reagere i udfordrende og vanskelige situationer i fremtiden.

Undervisningen vil indeholde en bred vifte af individuelle opgaver og gruppearbejde og vil tilskynde til deltagelse i debatter og diskussioner. Projekt- og gruppearbejde, samt mundtlige præsentationer, vil hjælpe med at forbedre dine kommunikationsevner og give dig selvtillid til at interagere med andre.

Fag som IGCSE Global Perspectives, vil hjælpe dig med at få perspektiv på livet, tænke kritisk og udfordre dine fordomme, så du kan drage fordel af en bedre forståelse af dig selv og den verden, du lever i.

Vores kvalificerede medarbejdere og din kontaktgruppe vil sammen med fælleskabet på efterskolen støtte dig hele vejen igennem opholdet for at sikre, at du får den nødvendige opbakning og hjælp til at opnå både dine personlige og faglige mål.

Book en rundvisning når det passer jer!

Hvis I bare ikke kan vente på Efterskolernes Dag, Efterskolernes Aften eller Åbent Hus, så er I altid velkomne til en rundvisning når det passer jer!

Udfyld nedenstående formular, og vi kontakter jer hurtigst muligt!Fokus på