Faciliteter

Splinternye bygninger og fantastiske idrætsfaciliteter

På The International vil du komme til at bo i helt nye bygninger med flotte lyse værelser, som du kan sætte dit helt eget hjemlige præg på. Klasselokalerne er ligeledes nye, lyse og luftige, så du får de bedste betingelser for at lære. Samtidig vil vi hele året benytte os af de fantastiske sportsfaciliteter, som vi deler med Vedersø Idrætsefterskole!

Rammerne på The International er med til at skabe det perfekte opholds- og undervisningsmiljø for dig. Her får du tid og ro til at studere samtidig med, at du oplever en efterskolehverdag sammen med dine mange nye kammerater.

De ydre rammer

Vores nye skolebygninger stod klar i august 2016 med elevbygninger, klasselokaler, opholdsrum, foredragssal og gruppelokaler. Hovedbygningen danner rammen om både det sociale og faglige liv på skolen. Samtidig er der masser grønne udendørsarealer, så der er luft og plads til både ro, refleksion og sociale aktiviteter.

Undervisningslokaler og studieområder

Som elev på The International kan du se frem til undervisning og fritid i nye moderne lokaler med god plads til både dig, dine tanker og holdninger.

Idrætsfaciliteter

BESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswy

I samarbejde med Vedersø Idrætsefterskole råder skolen over udendørs boldbaner, kunstgræsanlæg med Goal Station og street-basketbane, beachvolley og friluftsplads. Derudover er der mulighed for at benytte et topmoderne springcenter, gymnastiksal, motionsrum og idrætshal.

Studie og opholdsrum

I vores opholdsrum er der både bløde komfortable møbler og et stort samlingsbord, som kan bruges både i undervisning og i fritiden. Der er WIFI overalt. 

I opholdsstuen er der i dagtimerne plads til at fordybe sig fagligt, mødes og klargøre sit projektarbejde, studere og få faglig vejledning og sparring af skolens lærere. Om aftenen benyttes det til lounge og hygge. I fritiden er særligt pool, bordfodbold og bordtennis populært, of det står altid klar til at blive brugt. 

 

Kreativt værksted

Hver aften står skolens kreative værksted til rådighed for fri afbenyttelse. Skolen råder over både udstyr til digitale medier, film- og digitalkameraer, syarbejde, billedkunst, genbrugsdesign, smykke og håndarbejde.

Book en rundvisning når det passer jer!

Hvis I bare ikke kan vente på Efterskolernes Dag, Efterskolernes Aften eller Åbent Hus, så er I altid velkomne til en rundvisning når det passer jer!

Udfyld nedenstående formular, og vi kontakter jer hurtigst muligt!