TeamGym

TeamGym - rytmik og kraftfulde spring

TeamGym er det fede mix mellem rytmiske bevægelser og kraftfulde spring som foregår som holdsport for mænd, kvinder og mix. Er du både til rytme og kraftfulde spring, er TeamGym gymnastikken det perfekte valg. Det betyder, at træningen er alsidig og både fokuserer på koordination, rytme og kraft. Teamwork og teknik spiller også en stor rolle, da vi deltager i Efterskolernes DM. Faget er både for drenge og piger, der gerne vil dygtiggøre sig endnu mere.

TeamGym træningen

Hele træningen og faget er bygget op fra en tre-benet konkurrence, hvor vi laver en rytmisk serie, springer på måtte, og springer i trampet, hvoraf det ene spring er over Pegasus. Det fantastiske ved TeamGym er at man virkelig kommer til at opleve et holdfællesskab.

TeamGym er nemlig en holdkonkurrence, hvor det er vigtigt at hver enkelt præsterer samtidigt med at holdet også gør det godt. Vi træner målrettet henimod at gøre dig endnu dygtigere, men samtidigt gør det heller ikke noget, hvis vi kan gøre det godt til Efterskolernes DM i TeamGym.