Medier og Journalistik

Fantastiske billeder, flotte videoer og fængende historier

Medier og Journalistik

Film. Artikler. Fotografi. Vil du lærer mere om mediernes verden og få både teoretisk viden og praktisk erfaring med at filme, skrive og tage fantastiske billeder? Så er Medier og Journalistik et fag for dig!

Medierne er alle steder i dag. Valgfaget Medier og Kommunikation vil hjælpe dig med at få en forståelse for mediernes verden og arbejde med den på kreative måder. Du vil komme til at lave en masse spændende praktiske projekter, der vil forbedre dine evner - uanset hvilket niveau du er på nu. Det er evner, du vil kunne bruge i dine videre studier og resten af livet.

Kreativitet og teori

Du vil komme til at skrive fængende fortællinger, redigerer engagenrende videoer og tage tankevækkende billeder. Ikke mindst vil du lære en masse om mediernes verden, samfundet og hvordan man forholder sig kritisk til disse. Vores professionelle undervisere vil være med hele vejen og sørge for kompetent undervisning og støtte. Det er et fag, hvor dit engagement og input er altafgørende! 

Marketing and kommunikation

Mediernes verden er ikke kun journalistik. Derfor vil du også få mulighed for at fordybe dig i PR og kommunikation på de sociale medier. Evner, der virkelig bliver værdsat i det moderne samfund - og som man samtidig kan have det  sjovt med at lære og lege med.