Esport og events

Esport og event management på efterskole

OPSTART SOMMEREN 2021
Prøv at forestille dig, at det i fremtiden er dig, der er med til at afvikle Copenhagen Games eller står bag et af de store esport teams. Vil du være én af dem, som styrer esporten?

Nyt efterskoletilbud til ambitiøse unge, der vil mere end bare dyrke esport. Om få år vil der være mangel på kvalificerede unge mennesker, som med en forståelse for esporten kan være med til at afvikle små og store events inden for esporten i såvel Danmark som i resten af verden.

Unikt esport og event profilfag

Vil du skabe dig en fremtid inden for esporten som den, der skaber de fedeste events, så vil du lære følgende:

  • På The International vil vi gå først og forrest med 10 timers esport om ugen.
  • Vi vil kombinere emner som sociale medier, branding og innovation med esport og opstart af fiktiv virksomhed.
  • Vi arbejder med at forstå og bruge sociale medier som Snapchat, Instagram og Facebook, kommunikation via hjemmesider, idéudvikling og storytelling.
  • Du lærer at analysere, se tendenser og at lave en strategi for din kommunikation.
  • Vi arbejder også med både spiltræning og fysisk træning i relation til esport.
  • Og sidst men ikke mindst får du erfaring med at planlægge og afholde events.

Til at bygge ovenpå den daglige undervisning vil vi løbende henover året få besøg af de mest kompetente og prominente profiler inden for esporten til workshops, herunder events, casting m.m.

Vi samarbejder med

Esport Service, der er Danmarks største aktør indenfor esport undervisning, talentudvikling og event, har indgået et samarbejde med The International - Danmark internationale efterskole om at uddanne morgendagens internationale esport event aktører. 

Zahid Butt fra esport Service har været med siden starten på afholdelse af esports events i Danmark, og er i dag hovedpersonen bag Danmarks største event Copenhagen Games.

Esporten buldrer derudaf med 100 km i timenEsporten har udviklet sig kraftigt og vil komme til at udvikle sig endnu mere de kommende år. Derfor er der brug for flere, som forstår det komplicerede puslespil, det kan være at forberede, opsætte og afvikle esport events i alle størrelser.
Zahid Butt, arrangør af Copenhagen Games


Camp og workshop

Der afholdes et event i juni måned for de kommende elever på denne linje. Her vil der være mulighed for at se de nye faciliteter, som er ved at blive dannet for linjen.

Der er begrænsede pladser og der forventes stor interesse. Derfor skal der handles hurtigt, hvis man vil med på det første hold, som er klar til skolestart i august.

Innovativt og uniktEsport Service glæder sig til det nye tiltag på The International. Det er innovativt og kært velkomment. Jeg tror, at mange esport-udøvere derude har savnet tilbud inden for branchen, som omfavner industrien bagved, og som får det hele til at køre rundt.
Simon Reffsøe, direktør for Esport Service


Book en rundvisning når det passer jer!

Hvis I bare ikke kan vente på Efterskolernes Dag, Efterskolernes Aften eller Åbent Hus, så er I altid velkomne til en rundvisning når det passer jer!

Udfyld nedenstående formular, og vi kontakter jer hurtigst muligt!