Esport og events

Esport og event management på efterskole

OPSTART SOMMEREN 2022 - begrænset antal pladser!

Prøv at forestille dig, at det i fremtiden er dig, der er med til at afvikle Copenhagen Games eller står bag et af de store esport teams. Vil du være én af dem, som styrer esporten?

Nyt efterskoletilbud til ambitiøse unge, der vil mere end bare dyrke esport. Om få år vil der være mangel på kvalificerede unge mennesker, som med en forståelse for esporten kan være med til at afvikle små og store events inden for esporten i såvel Danmark som i resten af verden.

Event og Sport Management - med fokus på esport

Esport som et uddannelsesfænomen er vokset kraftigt i Danmark de sidste 2 år, og vi er faktisk ved at være en af de førende lande med esport på traditionelle skoler.

Nu har The International - Danmarks Internationale Efterskole valgt at starte esports undervisning med fokus på industrien bag esporten.

Det interessante i denne sammenhænge er, at man nu ser på mange andre dele af branchens muligheder end kun selve spildelen. Der vil fortsat være stor fokus på selve spillet. I første omgang udbydes Counter Strike undervisning som skal styrke såvel den enkelte spiller som teamplayet - kombineret med en masse interessante muligheder:

 • Counter-Strike undervisning
 • Deltagelse i flere online turnering
 • Deltagelse i flere fysiske events om året
Perfekt combi mellem esport og skolegang på engelskVi er glade for at kunne præsentere dette i samarbejde med The International, da du her foruden esporten får et internationalt islæt, idet undervisningen følger det internationalt anerkendte Cambridge IGCSE-system og er på engelsk, hvilket er vigtigt for at kunne arbejde med esporten i større sammenhænge.
Zahid Butt, arrangør af Copenhagen Games


Unikt profilfag med fokus på esport og event management

Udover selve spillet har vi stor fokus på andre dele af branchen, hvor man sammen med erfarne og etablerede kræfter vil sørge for relevant og grundundervisning/foredrag.

Områderne som der er fokus på :

 • Branche kendskab
 • Sports Økonomi
 • SoMe
 • Content
 • Marketing
 • Partnerships

Event Management er der specifikt fokus på:

 • Turneringsafvikling
 • Casting
 • Streaming
 • Projektledelse

Med en kombination af emner som sociale medier, branding og innovation med esport opstartes en fiktiv virksomhed. Vi arbejder med at forstå og bruge sociale medier som Snapchat, Instagram og Facebook, kommunikation via hjemmesider, idéudvikling og storytelling. Du lærer at analysere, se tendenser og at lave en strategi for din kommunikation.

Vi arbejder også med både spiltræning og fysisk træning i relation til Esport. Og sidst men ikke mindst får du erfaring med at planlægge og afholde events.

Til at bygge ovenpå den daglige undervisning vil vi løbende henover året få besøg af de mest kompetente og prominente profiler inden for esporten til workshops, herunder events, casting m.m.

Esporten buldrer derudaf med 100 km i timenEsporten har udviklet sig kraftigt og vil komme til at udvikle sig endnu mere de kommende år. Derfor er der brug for flere, som forstår det komplicerede puslespil, det kan være at forberede, opsætte og afvikle esport events i alle størrelser.
Zahid Butt, arrangør af Copenhagen Games

 

Vi samarbejder med

Esport Service, der er Danmarks største aktør indenfor esport undervisning, talentudvikling og event, har indgået et samarbejde med The International - Danmark internationale efterskole om at uddanne morgendagens internationale esport event aktører. 

Zahid Butt fra esport Service har været med siden starten på afholdelse af esports events i Danmark, og er i dag hovedpersonen bag Danmarks største event Copenhagen Games.

Innovativt og uniktEsport Service glæder sig til det nye tiltag på The International. Det er innovativt og kært velkomment. Jeg tror, at mange esport-udøvere derude har savnet tilbud inden for branchen, som omfavner industrien bagved, og som får det hele til at køre rundt.
Simon Reffsøe, direktør for Esport Service


Book en rundvisning når det passer jer!

Hvis I bare ikke kan vente på Efterskolernes Dag, Efterskolernes Aften eller Åbent Hus, så er I altid velkomne til en rundvisning når det passer jer!

Udfyld nedenstående formular, og vi kontakter jer hurtigst muligt!