Dans

Dans - De svedigste moves

Har du en drøm om at dygtiggøre dig og blive udfordret ind i dansens verden samtidigt med, at du er på efterskole?

Er bevægelse lig med glæde, frihed og kreativ udvikling for dig? Og brænder du for at få redskaberne til at kunne udtrykke dig gennem dansens mange forgreninger?Så har du nu muligheden med 4 timers dans om ugen ud over den obligatoriske gymnastik på Vedersø Idrætsefterskole.

Du vil i undervisningen møde mange forskellige genrer og stilarter inden for både moderne og ballet samt de fede streetsyles. Hiphop, jazz, lyrical, funk og locking, moderne, house, impro, waacking and the list goes on! Der vil i undervisningen løbende indgå teoretiske oplæg om dansens historie og sammenhænge, og der vil selvfølgelig blive arbejdet med koreografiske sammensætninger og mindre shows.

Du vil gennemgående møde eksterne undervisere, som hver især er særligt seje til den type dans, de kommer og underviser i. De har alle beskæftiget sig med dans i mange år, og flere af dem har danseuddannelser fra Danmark eller udlandet. De er toppen af poppen!

Uanset om du er nybegynder eller øvet danser er du meget velkommen. Det eneste, der tæller, er lysten og modet til at kaste dig ud i det og slippe dig selv fri 4 timer om ugen.