Badminton på The International er et af vores profilfag med det højeste niveau i hele regionen, men der er plads til alle. Vi har dygtige trænere med mange års erfaring, som vil udvikle dig uanset udgangspunktPå The International har vi rigtig gode faciliteter til badminton med to idrætshaller og i alt ni badmintonbaner.

Vi har altid mange elever, der spiller badminton - lige fra begyndere til erfarne spillere på højt niveau - så du altid kan finde nogen til at udfordre dig og have det sjovt med.

Badminton er et af vores profilfag, så du kan vælge det op til fire gange om ugen og arbejde sammen med nogle af de bedste trænere i Danmark om at udvikle dit spil, men hvis du bare vil have det sjovt og kombinere det med andre valgfag, er du også mere end velkommen til at deltage - vi garanterer højt humør og sjove øvelser med verdens hurtigste spil.

Vi deltager i forskellige turneringer for de mest seriøse spillere, og vi er stolte over at have Erik Pedersen som vores cheftræner. Erik er fuldtidsprofessionel træner og har sit eget badmintonakademi, hvor han arbejder med nogle af de bedste spillere i Danmark - du kan læse mere om det her. Erik har selv spillet i den bedste liga i Danmark og er stadig en del af det danske veteranlandshold og spiller dermed både nationale og internationale turneringer på højeste niveau.