Faget Dansk

Faget Dansk på The International

Vi tilbyder ikke obligatorisk dansk undervisning, men du kan vælge i mellem to former for danskundervisning.

  1. Dansk som andetsprog: Er det danske sprog nyt for dig? Så er dette klassen for dig. Ca. 2,5 time om ugen vil du sammen med dine skolekammerater nørkle med det danske sprog, så du kan lære at begå dig på mundtligt og skriftligt. Udover dette er der rig mulighed for at lære og afprøve dansk, da du er i Danmark og helt sikkert vil få en masse danske venner.
  2. Dansk afgangsprøve: Skal du bruge en dansk afgangsprøve for at komme videre efter dit ophold på The International, tilbyder vi dig undervisning og 10. klasses afgangsprøven i dansk. Du vil blive undervist i danskfaget baseret på FP10 pensum, og du skal forvente ekstra lektier i forbindelse med faget samt prøven til sommeren. Vi tilbyder ikke FP9 danskprøven på skolen. 

Uddannelsesmuligheder efter The International

Hvis du tager et år på The International, er der mange retninger, du kan gå i, og vi står klar til at hjælpe dig i løbet af året. De fleste af vores elever tager enten på alment gymnasium eller IB i Danmark eller udlandet efter deres år her. Der er selvfølgelig flere muligheder, som du kan udforske.

STX/HHX/HTX

Hvis du tager på The International i 9. klasse, skal du til gymnasiernes optagelsesprøve, hvis du søger ind på et almindeligt gymnasium. Hvis du kommer her i 10. klasse, kan du bruge din 9. klasses eksamen til at søge ind på gymnasium.

IB

Vores erfaring er, at IB-gymnasierne er meget glade for at optage elever med IGCSE beviset. Der kan dog være tilfælde, hvor du skal til optagelsesprøve ved IB, hvis du ikke har din danske 9. klasse. Dette skal du undersøge ved den IB skole, du ønsker at blive optaget på.