Sprogcamp

Welcome To Your World Week

Har du lyst til at bruge din efterårsferie i uge 42 på at møde andre unge og lære mere om verden? Ja! Så meld dig til vores sprog- og kulturcamp "Welcome to Your World Week". 

Vedersø Idrætsefterskole og The International Academy and Boarding School of Denmark vil gerne byde velkommen på efterskolen til en enestående uge 42 Kom og oplev Danmarks Internationale Efterskole og prøv efterskolelivet.

Har du lyst til en forsmag på alt, hvad efterskolelivet på engelsk indebærer af sjove oplevelser? Vil du gerne forbedre dine sprogkundskaber, og lære om andre kulturer imens du spiller internationale boldspil, leger internationale lege og en masse andre sjove aktiviteter, så skynd dig at sikre dig din plads på Welcome to Your World Week for kun 1000kr.

Tilmelding er åben for elever i 7.-9. klasse, og prisen dækker forplejning, overnatning på elevværelser, undervisning samt T-shirt. Men skynd dig at få dig tilmeldt - der er max plads til 30 campere. 

Ankomst på skolen er søndag eftermiddag i uge 41, og vi slutter af onsdag eftermiddag/aften i uge 42. Når man har skrevet sig op, vil man få tilsendt mere info, når vi nærmer os tidspunktet for campen.

Kontakt skolen på +45 97 33 17 00 eller info@theinternational.dk for tilmelding eller for at høre mere. 

Fokus på