Fællesskabet, trivsel og mødet med den enkelte er det vigtigste her på stedet

Trine Lashley består af alt det gode fra det engelske og det danske Jeg har rejst meget, og inden jeg blev færdig som kandidat ved Århus Universitet, besluttede jeg mig for at bosætte mig i London. De første syv år arbejdede jeg som freelance dramaturg, teaterinstruktør, underviser for alle aldre, rundviser på museer og meget mere.

Jeg ville gerne have fast arbejde, og uddannede mig derfor til lærer i London, og arbejdede derefter som lærer i en skole i London i 6 år, inden jeg kom til Vedersø i 2016.

Jeg underviser i

  • Engelsk FP9 og FP10
  • Kulturfag FP9
  • Sang
  • Drama
  • Uddannelsesvejledning

Kontakt
tla@vie.dk

Uddannelse:
Kandidat i Dramaturgi 2004,  Århus Universitet
Læreruddannelse ved Goldsmith University 2010, London,

International erfaring:
Sabbatår i USA som au pair. Praktikant på den danske ambassade i Washinton DC i fem måneder. Boet i London og min mand er brite.

Nationalitet:
Dansk

Rejse på min ønskelisteHELE VERDEN. Jeg elsker simpelthen at rejse og ville med glæde tage de fleste steder hen - så længe der ikke er den store risiko for bortførelse mv. Jeg har dog en særlig drøm om at tage min familie med til Barbados, hvor min mands familie stammer fra. Men så igen New Zealand, Kenya, Canada, Spanien eller Sverige kunne også være fedt.

Mit fornemmeste mål med at arbejde med unge mennesker

Fællesskabet, trivsel og mødet med den enkelte er det vigtigste her på stedet. Vi vil meget gerne hinanden i alle de forskellige former for fælleskab, som der bliver skabt.

At jeg kan få lov til at være en del af deres udvikling og forandring, og at de finder en ro i sig selv, ser jeg som et stort privillegie. Det at lære dem, at det er okay at lave fejl - at vi lærer af dem.

... og så har vi det sjovt!

Mit ynglingscitatAt samles, skilles ad, velkommen og farvel. At blive kendt og glemt det er livets spil. At nyde vendelag og savne det igen, som frem at finde sig på ny en trofast ven
Folkemusik

Trines speciale; English is my best

– sværere er det ikke

Der er nok egentlig mange: Engelsk, historie, kultur, Drama og sang. Men efter at have boet i London i 13 år er engelsk bestemt mit hovedspeciale, og det er ikke kun, hvordan man taler engelsk, men også den engelske kultur og det internationale miljø.

Jeg holder meget af de store diskussioner om politik, samfund, religion, hvilket indgår meget i min undervisning. Jeg er også drama- og teaterspecialist, så det bliver også brugt meget i min undervisning.

Derudover er jeg studievejleder på VI - og hjælper eleverne med at finde ud af, hvad næste skridt er for dem.

Og så er der rengøringen! Vi har en fantastisk video, hvor jeg forklarer, hvordan man skal gøre et badeværelse ordentlig rent. Der er virkelig ingen undskyldning for ikke at gøre rent derhjemme, når dit barn vender hjem fra efterskolen.

Mit sejeste hashtagJeg bruger ikke rigtig sociale medier - det er en politisk beslutning ;)