Susanne Jensen skræller gerne nogle ekstra kartofler!
Jeg er gift og har tre børn. Jeg har siden, jeg blev udlært som kok, arbejdet inden for faget dog i nogle meget forskellige stillinger.
Første job som udlært var som køkkenchef på Industri Hotellet i Lemvig i fire år. Så voksede familien, og jeg måtte finde job med nogle mere familievenlige arbejdstider. Jeg var hos Vemb Slagterforretning i to og et halvt år, derefter fire år i kantinen på Cheminova og på Lomborg Gymnastik og Idrætsefterskole i syv og et halvt år.
Min mand og jeg fik så i 2014 tilbuddet om at drive Tangsø Centret, da centerlederen havde planer om at trække sig tilbage. Et tilbud og en udfordring, der var svær at afslå. Jeg blev ansat som køkken- og arrangementchef.
Jeg måtte efter to år i centret erkende, at jeg ikke kunne slippe min længsel efter at komme tilbage til efterskoleverdenen. Jeg var så heldig i august 2016 at få et dejligt job på Vedersø Idrætsefterskole og The International, og jeg er ikke i tvivl om, at det er efterskolemiljøet, som jeg ønsker at være en del af i min fremtidige karriere.
Kontakt:
sj@vie.dk
Uddannelse:
Kok fra Silkeborg Tekniske Skole, 1996
At være en del af de unges udvikling, at præge dem til at gå i en retning, hvor de bliver robuste nok til at klare hverdagens udfordringer, er for mig et privilegie.
Jeg kan lide at lave sund og ernæringsrigtig hverdags-kvalitetsmad til unge voksende mennesker, og jeg synes, at der er en stor og vigtig opgave i at lære vores næste generation, hvad det vil sige at spise sundt. At de bliver bevidste om, at kosten også har stor betydning på trivsel og velvære.
Trivsel og det at løfte i fælleskab er vigtige værdier for mig. At være en del af noget større og arbejde sammen med dygtige, kvalificerede og humorfyldte kollegaer. Her er plads til at kunne være sig selv. Det gør, at jeg kan møde glad op hver dag. Derfor arbejder jeg på VI & TI.