En irer, der deler ud af humor or finurlige ordsprog

Paul Friel har været en del af det The International projektet fra dag etJeg dimitterede fra Queens University, Belfast i 1984 og underviste på den samme skole i 25 år. 

I 2009 ankom jeg til det danske land og begyndte at arbejde på forskellige internationale skoler, indtil jeg blev ansat på The International i 2016.

Jeg har været på The International, siden skolens første dag, og jeg elsker at være en del af skolen. Stedet rummer og lever alt det bedste ved uddannelse med dens dobbelte fokus på både personlig og akademisk udvikling.

Det hvert år at møde nye elever fra hele verden er simpelthen fantastisk.

Jeg underviser i:

  • English IGCSE
  • Basketball
  • Golf

Kontakt:
pf@theinternational.dk

Uddannelse:
Dimitterede fra Queens University, Belfast i 1984

International experience:
Født og opvokset i Nordirland, hvor jeg levede i 48 years og underviste i 25.

Nationalitet:
Irsk

Rejse på min ønskelisteAustralien - på grund af diversiteten i dyrelivet og landskabet.

Mit fornemmeste mål med at arbejde med unge mennesker

At forberede dem på livets mange udfordringer, som de uden tvivl vil opleve. At hjælpe dem med at udvikle værktøjer, de kan tage med i rygsækken og bruge resten af deres liv - selvfølgelig gerne med nogle gode akademiske resultater som prikken over i'et.

Mit yndlingscitatGode manerer koster ingenting / Hvis det skal være, er det op til mig / We should prepare students for the tests of life and not for a life of tests (Jeg har flere - bare sig til)

Pauls speciale; Engelsk, humor og trivsel!

- Har du hørt den her? En irer og en...

I øjeblikket underviser jeg i Engelsk på TI og har også en klasse på VI.

Jeg er desuden studievejleder med særligt fokus på IB og en del af trivselsteamet. Det betyder, at jeg er ansvarlig for både den akademiske, personlige og sociale trivsel for vores elever. Det er en opgave, jeg tager alvorligt og er stolt af at have, da det virkelig er en del af kernen af, hvad vi er og vil som skole.

Pt. har jeg to valgfag: Basketball på vores splinternye udendørs street basketbane og min egen yndlingssport... golf.

Note fra elever og kollegaer: Paul kender en million ordsprog, besynderlige ord og jokes. Vi forstår dem ikke altid - men han får os altid til at le alligevel.

Mit sejeste hashtag#Irish/golfer

Hvorfor TI?

TI indbefatter alt det jeg personligt tror på, når det kommer til at uddanne unge mennesker. Vi forbereder dem på livet med skills og teknikker, de kan benytte i deres videre liv. Vi hjælper med at udvide deres horisont og se vores foranderlige verden fra mange forskellige perspektiver. Og så understøtter vi dem i forhold til at få nogle gode karakterer, de kan bruge til at kravle op ad uddannelsesstigen.