Hun rejste verden rundt, fandt sin passion i London og sit hjem i Danmark

Consuelo Davis fandt sin passion, da hun rejste ud i verden.

Oprindeligt er jeg fra Caracas, Venezuela. Jeg har en universitetsgrad i journalistik og arbejdede i Venezuea som PR konsulent. Jeg indså snart, at jeg ville afsted. Jeg ville ud og rejse og møde mennesker fra hele verden. Jeg havde nogle venner i Mexico, så jeg rejste til Cancun, hvor jeg fandt et job som redaktørassistent  for et blad ved navn "Cancunissimo". 

I 2001 vendte fornemmelsen tilbage. Jeg skulle afsted igen. Ud på eventyr. Jeg besluttede mig for at tage til London og lære engelsk. Jeg begyndte at arbejde for velgørende organisationer. Jeg anede ikke, at London ville ende med at blive mit hjem de næste 19 år af mit liv.

Før jeg flyttede til Danmark havde jeg mit eget lille firma i syv år, hvor jeg beskæftigede mig med at lære børn spansk. Det åbnede rigtig mange døre for mig, og jeg endte med at undervise i spansk på skoler i London. Det var sådan jeg fandt min passion: At arbejde med og undervise børn og unge.

Jeg underviser i:

  • Spansk IGCSE
  • Zumba, Yoga and Meditation
  • Enterprise skills

Kontakt:
cda@theinternational.dk

Uddannelse:
Universitetsgrad i Journalistik, Venezuela

International erfaring:
Jeg har boet og arbejdet i Venezuela, Mexico, London og nu Danmark!

Nationalitet:
Venezuela/England

Rejse på min ønskelisteNepal - jeg eIsker bjerge, og jeg har længe haft en drøm om at besøge Himalaya.

Mit fornemmeste mål med at arbejde med unge mennesker

Jeg vil gerne hjælpe dem med at blive robuste, selvstændige og selvsikre unge - men også unge med en dybere forståelse af verden og dens kulturer.

Mit ynglingscitatLivet er et eventyr, der er værd at leve. Så kom afsted, se frygten i øjnene og lad ikke nogen stoppe dig.

Consuelos speciale; Spansk, Zumba - og gode kram!

- ¡Hola! Soy Connie y me gustan los abrazos cálidos

Mit speciale er at undervise i spansk - både på IGCSE niveau og begynder. Derudover er jeg en del af trivselsteamet - en rolle, der betyder meget for mig, da vores elevers trivsel er alfa-omega.

Jeg underviser også i Enterprise Skills som et valgfag. Det håber jeg på et tidspunkt at kunne udvide til IGCSE niveau.

OG så ELSKER jeg at danse. Jeg er kvalificeret Zumba-instruktør og underviser i det i min fritid - og nogle gange som valgfag. Derudover har jeg og Yoga og Kinesisk Begynder som valgfag.

Jeg tror på, at man skal sørge for at prøve nye ting og udfordre sig selv - og jeg opfordrer mine elever til det samme!

Note fra elever og kollegaer: Connie har mange evner og specialer. MEN det vigtigste at vide er altså, at hun giver de bedste krammere.

Mit sejeste hashtag#tifamily

Hvorfor TI?

Jeg faldt for mit job på The International, fordi det er et sted, hvor folk fra forskellige kulturer og baggrunde mødes, lærer af hinanden og har det mest fantastiske år sammen. Det bedste ved TI er, at vi er en familie, og det er et sted, du helt oprigtigt kan kalde hjem. Viva #TIfamily.