Nyhedslisten

Nyheder / Det sker

04-10-2019

Viva la...VidaRace!

Fredag den 4. oktober løb, cyklede og svømmede vores årlige adventure race ’VidaRace’ af stablen. Det var en hård og helt fantastisk dag fuld af sjove og udfordrende poster.

Fagbøgerne var lagt på hylden for en dag, og alle var klar til at kæmpe sig igennem en fornøjelig dag i den vestjyske natur.

For dem, der gerne vil have lidt ekstra info, er VidaRace vores årlige adventure løb, der består af både fysiske udfordringer og hjernevridende puslespil, så både fysisk form og hurtig tænkning er vigtige elementer for at klare sig godt. Eleverne danner hold, finder på et navn og klæder sig ud til den store dag. Nogle har på forhånd aftalt, at den skal gives en ordentlig skalle og konkurrerer om at komme først, mens andre hold tager det mere stille og roligt. Men alle nåede igennem samtlige udfordringer i årets VidaRace.

I år var der 41 hold i alt. Udfordringerne inkluderede at vade igennem en å, trække traktordæk, fylde en flaske med vand fra åen – ved at have en svamp på hovedet og mange flere. En ting er sikker, ingen forblev tørre, men alle udfordrede sig selv og lærte både egne og kammeraternes kunnen og grænser bedre at kende. Selvom VidaRace er fantastisk sjovt, er det også hårdt. Så da eleverne nåede målstregen, trængte de fleste til en god energi optankning. Heldigvis var køkkenet klar i en pølsevogn, så der var sodavand og hotdogs til alle.

Lily Nielsen fra The International fortalte at VidaRace var: ”En fantastisk udfordring.”


Del på facebook