Nyhedslisten

Nyheder / Det sker

17-08-2020

Velkommen TI 20/21

Dagen vi alle havde ventet på, ankom endelig lørdag den 8. august. Vores nye elever startede officielt deres efterskoleår 20/21 - og hvilket eventyr det allerede er!

De første dage handlede om at lære hinanden og skolen at kende. Der var sjove teambuilding aktiviteter, guidede ture rundt på skolen og præsentationer af fag, valgfag, regler mv.

Eleverne fik lov at prøve kræfter med flere af valgfagene såsom Crea, Håndbold, Indoor bike og Dance i vores "prøv noget nyt" modul. Herefter valgte de valgfag frem til november. 

Elever fik selvfølgelig også mulighed for at udforske det lokale område, og vi tog alle på stranden sammen, der kun ligger 5 km væk.

Vi sagde pænt hej til weekenden med den første rundt af House Competitions. Amundsen har vundet den store konkurrence de sidste tre år, men mon ikke Hillary, Cousteau og Armstrong har planer om at give dem kamp til stregen - og måske fravriste dem kronen?

Fredags konkurrencer handlede om at lære sit House bedre at kende. Der skulle laves kampråb, sang og en præsentation af navnet bag huset. Efterfølgende gav eleverne den gas i udendørs konkurrencer med et trillebørskapløb og æggekast.

Wheel barrow race

Hvis man spørger vores elever, var introugen en succes - om end lidt hård med de mange nye indtryk.  
”It was very enjoyable to get to know the school and everyone. It was a lot of fun,” fortæller Iraxte fra Spanien.

Giancarlo fortsætter: 
“It was informative, but tiresome at the same time. It was great seeing both schools and seeing the different electives”.  

 

Efter en fantastisk uge, ser vi frem til et fedt efterskoleår, hvor den næste store ting er vores intro ryste-sammen tur til Ølstoft.


Del på facebook