IT

Connect til verden

Digitale medier og E-læring er vigtige redskaber for undervisningen på The International. De er også essentielle for vores kommunikation med verdenen udenfor og med vores internationale samarbejdspartnere. 

E-læring og undervisning

Alle klasselokaler er nybyggede i 2016. Mange opgaver og projekter er digital baserede - og flere afleveres digitalt. Alle elever skal derfor medbringe en bærbar computer. Vores systemer understøtter både PC og Mac. 

Da meget af læringen og forskellige ressourcer ligger digitalt, er det vigtigt, at din computer har den nyeste version af Microsoft Office pakken. Skolen har Microsoft Office 365, som du kan få adgang til, hvis du ikke har din egen. 

Antivirus

We expect that your computer has an up to date antivirus programme installed. You have free access to the school’s purchased antivirus programme whilst with us.

Mobildækning og internet

Skolen har adgang til fuld 5G dækning, WiFi og fibernet. Det gør det dejligt nemt at holde kontakten med dem derhjemme - uanset hvor i verden, de er.

Der er gratis WiFi uanset hvor på skolen, du befinder dig.

Mobil og elektronik politik

Alle computere, telefoner og enheder med adgang til internettet skal afleveres i skolens varetægt inden godnat - weekender undtaget. Det er for at sikre, at eleverne får nok søvn i deres travle efterskoleliv og for at understøtte en positiv social atmosfære mellem værelseskammerater om aftenen.

I løbet af dagen skal eleverne have mobilerne på deres værelser. Både for at fjerne fristelsen i timerne, og så fokus i pauserne er på at hygge sig med hinanden. 

Computere er selvfølgelig ofte nødvendige i timerne til noter eller arbejde, og de er derfor velkomne i klasselokalerne.

Læs mere