Tumbling

Tumbling på skoleskemaet

Tumbling er faget til dig, der vil bruge din tid på efterskole til at arbejde med dine måttespring. På The International har vi, sammen med Vedersø Idrætsefterskole, vores eget springcenter, så du får rig mulighed for at arbejde med din teknik på stortrampolin, fasttrack og airtracks, inden du giver den gas på fiberbanen.

I valgfaget Power tumbling vil du opleve en personlig og fælles dygtiggørelse i disciplinen tumbling, med udgangspunkt i dit eget og dit holds niveau. Når du vælger faget Power tumbling, har vi en forventning om, at du har styr på det grundlæggende. Det vil sige et minimumsniveau, hvor du selv kan køre rondat-flik. Og så tager vi den derfra.

Tumbling som valgfag

Tumbling er blevet vildt populært, og det kan vi mærke på The International og Vedersø Idrætsefterskole, som en del af de fterskoler i Jylland, der udbyder disciplinen som valgfag.

Tumbling er en gren inden for springgymnastik, hvor der hovedsagligt er fokus på baglænsroterende spring. En tumbling serie består af 8 kombinationer i træk, så der er masser af power og fart over feltet. Tumling udøves på en 25 meter lang fiberbane.

Træn i vores eget springcenter

På The International og Vedersø Idrætsefterskole, er vi super stolte over vores enestående springcenter, som giver dig de optimale fysiske rammer for at udvikle dig inden for det powerfulde tumbling univers.

Vores supermoderne faciliteter i springcentret må naturligvis benyttes af elever både i undervisningen og i fritiden. Springcentret bliver desuden brugt til udlejning til både lokale og landsdækkende gymnastikhold.

"Springcenteret er klart den fedeste legeplads - og det er uanset om man er nybegynder eller dygtig til spring. Og den står tilrådighed for os hele tiden"
Mads