Film Art

Tag på eventyr i filmenes univers

  • Film Art Elective The International "Bangkok ... Bananas!! Cine Bananas" by wise_kwai is licensed under CC BY-SA 2.0

Film Art

Kan du ikke få nok af Westerns? Eller er Action lige dig? I vores Film Art valgfag kan du komme til at nørde med filmens verden inden for mange forskellige genre.

I valgfaget arbejder vi med det visuelle medie. Vi ser ikke blot film, men også trailere, musikvideoer mv., hvor visuel historiefortælling er et bærende element. Vi skal analysere på plot, karakterer og meget mere. Vi kigger også på materiale relateret til de enkelte film såsom plakater og soundtrack.

Gennem forskellige film og genre graver vi s dybere ind i filmens verden, og du vil få en større forståelse for både (film)kultur, genre og filmhistorien. Vi tager et særligt kig på den danske filmindustri, så du lærer landets filmhistorie og -traditioner bedre at kende.  Men vi skal ikke kun kigge på det teoretiske. Tekniske aspekter såsom kameravinkler og deres betydning er også en del af faget. Det er samtidig en del, du vil få lov at prøve kræfter med i praksis gennem små projekter, så du også får en god portion praktisk viden og kunnen.

Lyder det som noget for dig? Så vælg Film Art!