Skolens helt egen Jack of all trades

Thomas Mølgaard Johannsen kan lidt af det hele. Spil, IT, sport - bare kom an! 

Jeg er en udadvendt, glad og rolig person, som elsker sport i alle former!

Jeg er et konkurrencemenneske, hvis jeg finder det jeg laver interessant. Ellers elsker jeg at bruge tiden på at spille/se alle former for spil. Alt fra skak, cs:go og league of legends til champions league, superliga, snooker eller biathlon og cykelcross.

Jeg går nok lidt ind under titlen Jack of all trades. :)

Jeg underviser i:

  • Matematik IGCSE
  • Naturvidenskab IGCSE
  • Fodbold og forskellige andre valgfag

Kontakt:
tmj@theinternational.dk

Uddannelse:
Bachelor i biotek, Aalborg
Fodboldtræner & Skiinstruktør

International erfaring:
Tyskland, Vietnam, Østrig og Danmark

Nationalitet:
Dansk

Rejse på min ønskelisteGalapagos øerne - fordi det er det eneste sted, hvor de store landskildpadder lever, og jeg vil mægtigt gerne se dem i virkeligheden!

Mit fornemmeste mål med at arbejde med unge mennesker

Det fedeste ved at arbejde med unge mennesker er at kunne se udviklinger socialt, fysisk samt bogligt!

Jeg synes også, det er fantastisk, at de begynder at have holdninger, så man kan diskutere deres synspunkter med dem.

Det her med at kunne se, at det man fortæller bliver bearbejdet og enten smidt ud eller brugt - men i hvert fald overvejet. Man har et standpunkt til man tager er nyt, og der er ikke andet end nye standpunkter ved unge mennesker og deres identitetsdannelse.

Mit yndlingscitatLov mig, at du altid vil huske dette: Du er modigere, end du tror, stærkere end du ser ud til og klogere, end du ved.
Peter Plys

Thomas' speciale; Fodbold, IT, matematik/science & ski

- Der skal være fart på. Lad os komme afsted.

Fodbold har altid interesseret mig. Både når jeg selv dyrker det, eller når jeg generelt kan være med til at gøre en taktisk forskel - om det så er på banen eller på sidelinjen er mig ligegyldigt. 

IT har været min "go-to", når jeg har ville prøve at stimulere min hjerne ved taktiske eller timespisende spil. Det har senere ledt til interesse for at optimere og forbedre computere både via hardware og software. 

Alt det med det taktiske går igen i matematikken og science delen, jeg har selv prøvet kræfter med det på universitetet og har nørdet reel bæredygtighed og optimering af processer via Bioteknologi, hvilket har givet mig en stærk base for matematik og science. 

Sidst men ikke mindst har jeg stået på ski, siden jeg var helt lille, hvilket gav mig blod på tanden ift. at blive bedre til det.

Min lyst til at give andre en bedre oplevelse med at stå på ski gjorde, at jeg tog på ophold i Østrig i mere end fire måneder, hvor jeg underviste alle aldre både privat og som gruppeundervisning. Det foregik hovedsageligt på tysk/engelsk og til tider tegnesprog/russisk.

Hvis jeg møder en forhindring, såsom en sprogbarrierer, prøver jeg på bedst mulig vis at få det til at lykkes - og det gør det som regel, hvis begge parter viser interesse.

Hvorfor TI?

Fordi der er mulighed for at snakke engelsk i hverdagen, hvilket jeg sætter stor pris på! Det at se elever, der skaber kontakter på global plan, er for fedt!