Jobs

Jobs og ledige stillinger

Vi søger en leder til vores internationale efterskole hurtigst muligt - dog senest pr. 1. februar.

LEDER TIL DANMARKS INTERNATIONALE EFTERSKOLE

ER DU KLAR TIL AT STÅ I SPIDSEN FOR VISIONÆR EFTERSKOLE?

The International er en selvstændig international engelsksproget efterskole, som samarbejder tæt med Vedersø Idrætsefterskole. Vi nytænker og videreudvikler de eksisterende efterskoletilbud ud fra den overbevisning, at vi i fremtiden skal uddanne unge mennesker til en global verden, hvor internationale netværk og erfaringer er en stor fordel.

Brænder du for efterskoletanken og innovation? Er du en dygtig leder? Er du visionær? Skarp på god kommunikation? Kan du håndtere forskellige kulturer? Er du forretningsorienteret og ved hvad det vil sige at rekruttere elever? Hvis ja, så læs resten af stillingsopslaget, for så er det måske netop lige dig vi står og mangler til vores team.

JOBBET
Vores nye leder skal kunne have mange bolde i luften hver dag. På en efterskole er der opgaver døgnet rundt, det er en livsstil, og den skal du synes er sjov. Du vil få ansvaret for, at værdierne skinner igennem i en travl hverdag og være personaleansvarlig for vores dygtige undervisere samtidig med, at du er en tillidsvækkende person, som elever og forældre er trygge ved at gå til, når der er behov for det.

En væsentlig del af stillingen er også at være en dygtig kommunikator og en visionær leder, der med stor indsigt i efterskoleverdenen kan videreudvikle The International både i form af elevgrundlag, danske og internationale kontakter samt samarbejdspartnere.

Du vil referere til og få et tæt samarbejde med vores forstander, som er øverste ansvarlig for både idrætsefterskolen og The International, men du bliver den daglige leder på The International, så det er en lederstilling på et højt organisatorisk niveau og med stort selvstændigt ansvar.

Vi forestiller os

  • Erfaring med efterskole og det internationale miljø
  • Holdninger og ideer til PR og marketing
  • En dygtig administrator i forhold til daglige opgaver, der skal gennemføres og struktureres
  • Energi, drive og synlighed som efterskolelivet kræver
  • Overblik og gode forhandlingsegenskaber i forhold til samarbejdspartnere
  • Dygtig leder, der går forrest og samtidig lægger vægt på personlig udvikling for den enkelte
  • Menneskelige egenskaber som rummelighed, god til at lytte og samtidig skal du være robust
  • En dygtig kommunikator både i forhold til elever, forældre, medarbejdere og samarbejdspartnere
  • Gode engelskkundskaber er naturligvis et ”must”

Du vil få en fantastisk spændende og afvekslende stilling på en efterskole i rivende udvikling fyldt med glæde, ambitioner og stærke værdier. Du vil få selvstændigt ansvar med stor indflydelse på beslutningerne, og vi kan love dig, at beslutningsvejene er korte, såfremt du er skarp i dine formuleringer og fremlæggelser til bestyrelsen. Du er meget velkommen til at komme forbi skolen og få en snak. 

Ansættelse sker i henhold til aftale mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation. Aflønning finder sted i intervallet kr. 358.895 – 447.682 plus eventuelt personlige tillæg. Vi tilbyder tjenestebolig med god plads til familie.

Såfremt du har brug for yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte Forstander Kim Skouborg Jespersen på ks@vie.dk eller 2481 2129 samt HR samarbejdspartner Betina B. Mølholm på 2121 0466

Vi vil med glæde modtage din ansøgning så hurtigt som muligt, da vi forventer første samtalerunde i uge 49/50 2019.

Send din ansøgning, CV og relevante papirer senest 30. november 2019 til vores HR-samarbejdspartner Betina B. Mølholm, HR Resursen via: www.hrresursen.dk/kontakt  

Download opslaget her

 

 

Kontakt os på:

info@theinternational

eller skriv til

Vedersø Idrætsefterskole
Att. forstander Kim Skouborg
Vidarhøj 2, Vedersø
6990 Ulfborg