Nyhedslisten

Nyheder / Det sker

08-09-2020

Vores internationale huse

Amundsen, Cousteau, Armstrong, Hillary… Ikke blot fantastiske mennesker, men også navngivere til vores huse på The International (tænk Hogwarts).

Eleverne deles i starten af året op i de fire huse af vores fantastiske fordelingshat (og lærer) Consuelo. Gennem året konkurrerer husene imod hinanden i mange forskelligartede konkurrencer, der både tester deres kreativitet, sammenhold samt sportslige og akademiske evner. Husene får deres navne fra vigtige historiske opdagelsesrejsene nemlig astronauten Neil Armstrong, polarforsker Roald Amundsen, marineofficer og havforsker Jacques Cousteau samt bjergbestigeren Edmund Hillary. Alle disse mennesker dedikerede deres liv til at udforske verden - og i Armstrongs tilfælde universet. Vores elever holder ikke kun disse vigtige figurers navne i live, de lærer også om deres fantastiske bedrifter.

Amundsen har vundet konkurrencen tre år i træk. Vil de blive fravristet sejren i år? Lad os se på, hvad der skete til den første runde af konkurrencer.

Den første opgave var at forberede en præsentation om deres respektive huse, navnet bag dem, logoer og slogans. Efter præsentationerne skulle vores elever synge deres selvskrevne hussange og forsøge at imponere den eneste neutrale person på skolen: Højtærede dommer Sidse.

Den bedste præsentation var omstridt og endte uafgjort mellem Amundsen og Armstrong takket være deres informative præsentationer om den berømte opdagelsesrejsende Roald Amundsen og astronaut Neil Armstrong.

Den bedste hussang gik til Cousteau, mægtige Cousteau! Der havde en sjov hussang og en entusiastisk optræden.

Efter præsentationer og musikalske forestillinger gik vi ud for at prøve kræfter med en mere sportsorienteret huskonkurrence. Eleverne blev overraskede over at se trillebør, spande med vand og æg. De fyldte spandene med vand og fragtede hinanden i trillebør. Cousteau indsamlede pointene og var vinderen af ​​den første runde. De testede også, hvor langt de kunne kaste et æg - vel at mærke uden, at det gik i stykker. 

Alle her på TI ser frem til flere hæsblæsende huskonkurrencer. Hold øje med de seneste nyheder, Instagrm og Facebook for mere om vores store huskonkurrence!


Del på facebook