The
International

– Danmarks internationale efterskole

Undervisning

The International er en unik kombination af et internationalt studiemiljø og værdierne fra den danske efterskole. Du bliver en del af et inspirerende internationalt studie- og læringsmiljø, der løfter dig bogligt, socialt og personligt.

Ambitiøs
undervisning

Du får kvalitetsundervisning sammen med andre ligesindede unge, der matcher dit niveau og ambitioner, og som kan indfri dit fulde potentiale.

Personlig
udvikling

Kombiner et globalt, ambitiøst læringsmiljø med den danske efterskoletradition, hvor boglig, social og personlig udvikling går hånd i hånd.

Profil- og
valgfag

På Campus Vedersø sammensætter du dit eget skema ved at kombinere boglige fag med en bred vifte af idrætslige, kreative og kulturelle fag.

Læring for livet

Et år på en efterskole giver dig mulighed for at opbygge venskaber for livet, modne dig og give nye perspektiver på livet. Sammen tager vi ansvar for fællesskabet og udvikler os som individer. 

One Big Family Theinternational Academy And Boarding School Of Denmark

Én stor
familie

På The International mærker du det unikke, betydningsfulde og trygge ved at være en vigtig del af et stærkt fællesskab sammen med unge fra hele verden.

Well Being Mentor Theinternational Academy And Boarding School Of Denmark

Egen
trivselsmentor

Sammen tager vi hånd om din trivsel, personlige udvikling og sociale læring. Du får en dedikeret trivselsmentor, der er der for dig gennem hele skoleåret.

The International Efterskole Vedersø Beach Team

Sociale
kompetencer

Vi stræber efter at fremme et multikulturelt, internationalt, engelsktalende miljø, så alle elever kan danne venskaber uden sproglige barrierer og fordomme.

A Winning Combination Theinternational Cambridge Academics

En vinder-kombination 

“The International er en fantastisk skole. Den ambitiøse, internationale undervisning kombineret med de unikke kvaliteter fra den danske efterskole er en vinder-kombination.”

– Birgitte Bønding, dansk mor til William from Belgium

Campus Vedersø

På The International tilbringer du et år sammen med unge fra hele verden. Engelsk er vores fælles sprog, så både hverdagen og undervisningen foregår på engelsk. Du bliver en del af et mangfoldigt og trygt fællesskab, hvor lærere og elever danner stærke bånd og udvikler sig sammen.

Vi Udestraekning Idraet Efterskole

Topklasse
faciliteter

Kombinér og udforsk en række forskellige profil- og valgfag inden for idræt, kreativitet og kultur i vores unikke internationale lærings- og træningsmiljø.

The International Sunset Beach

Fantastisk
natur

Skolen er omgivet af smuk natur, og Vesterhavet er vores nærmeste nabo. I Vedersø er naturen lige uden for døren, og vi bruger den året rundt.

Campus Activities Theinternational Academy And Boarding School Of Denmark

aktiviteter
På CAMPUS

Vær en del af verdens bedste fællesskab til brætspilsaftener, musikquizzer, mini-koncerter, bingo nights,  sportsturneringer og meget mere.

Rejser og events

Flere gange i løbet af skoleåret rejser vi til udlandet sammen og får oplevelser, erfaringer og appetit på livet som verdensborger. Et stærkt netværk fra Campus Vedersø åbner dine muligheder, hvis du drømmer om at rejse, studere eller arbejde internationalt.

The International Efterskole Vedersø Worldtrip 2

Verdenstur

The International European Trip Italy

Europatur

The International Travel And Explore

Ture i 
Danmark

Du skal acceptere marketing-cookies for at se denne video.

Language 
camp

Book vores 3-dages Language Camp hvis du vil prøve en bid af The International

Book et 
møde

Kig forbi eller book et online møde med os og lær mere.

Bliv
elev

Er du klar til et skoleår på Danmarks Internationale Efterskole?

Vi er sociale.

Find os på Instagram, Facebook og YouTube.