Nyhedslisten

Nyheder / Det sker

30-09-2020

Turen går til: Italien

I år gik vores europæiske teambuilding tur til italien. Landet, der er rig på både fabelagtig kultur og mad.

Vi boede på en lækker campingplads i Peschiera del Garda, Verona. Campingpladsen lå lige ved søen og havde en smuk strand. Det var fantastisk at være omgivet af så fin natur. Turen gik da også direkte til søen, så snart der var pakket ud - og så besøgte vi selvfølgelig den lille by Peschiera del Garda. Efter lidt shopping gik turen tilbage til campingpladsen, hvor eleverne lavede mad sammen i deres bungalows. Vi bragte i den grad den danske hygge med til Italien med god mad og fantastisk selskab. 

Flokkens favoritdag var klart turen til Venedig. Eleverne fik en lille opgave, der samtidig særgede for, at de fik set lidt af hvert. De skulle nemlig på selfiejagt i grupper, og tage billeder på forskellige kente steder og pladser. De fik efterfølgende fri leg til at gå rundt og udforske smukke smalle gader i Venedig. 

Vores Europatur handler altid om to ting: Kultur og teambuiding. Og nu var det i den grad tid til lidt teambuilding. Eleverne prøvede sammen kræfter med canyoning, hvor de både fik vandret og klaret på klipper og sprunget ud fra vandfald. Nogle havde brug for lidt ekstra opmuntring, men heldigvis var elverne gode til at støtte hinanden, og lærerne var selvfølgelig klar med ekstra opmuntring. Det var en super spændende dag, som efterlod vores elever med en unik oplevelse - men også ret trætte og sultne. Heldigvis var der pixxa på menuen, og vores elever gav den gas med at lave deres egne italienske pizzaer guidet af de søde kokke på campingpladsen. Vi opdagede, at vi faktisk har nogle temmelige gode kokke i flokken.

Den sidste dag stod på hygge,, afslapning og udforskning af den lokale bymidte. Der blev både svømmet, shoppet, spillet volleybal og andre spil - samt mange flere påfund. 

Efter endnu en lang bustur - denne gang hjem til Danmark - var der en lang weekend til at få slappet af efter de mange oplevelser. Man siger, at man lærer hinanden at kende, når man rejser sammen - og vi glæder os allerede til næste rejse med den her dejlige flok.


Del på facebook