Nyhedslisten

Nyheder / Det sker

12-06-2020

Fortæl din egen TI historie

Den anden af ​​vores projektuger er nu løbet af staben. Vi har valgt at kalde ugen: Fortæl din TI-historie. I løbet af denne fire-dages begivenhed måtte eleverne vælge en historie fra deres år her på TI og præsentere den kreativt.

Til dette formål blev prøvede de kræfter med forskellige workshops, såsom drama, historiefortælling og video. Valget af deres eget produkt og udførsel var op til eleverne, det kunne være et digt, en novelle, en video, et teaterstykke eller noget helt andet. Det vigtigste var, at uanset hvad de valgte at skabe, skulle det fortælle en historie fra deres år indtil videre – og gerne noget som det på en eller anden måde havde lært dem noget stort eller småt om livet.

De fleste af eleverne valgte at lave videoer eller animationer med speak. Der var ingen mangel på kreativitet. Vi havde hold, der skrev deres egne tekster til en populær sang, og nogle gode storyboards, der skildrede dette års begivenheder. Vi fik nogle interessant elev-perspektiver på reglerne, og nogle back-stagebilleder og -videoer fra de eventyr, som vores studerende oplevede under Europaturen i Tjekkiet. Alt i alt havde vi lidt af det hele.

Da den slags talent ikke kan gå ubemærket hen, besluttede vi at afslutte projektet med en lille Oscar-ceremoni. Juryen bestod at lærerne og volontørerne.

Ikke alle hold kunne løbe afsted med en sejr, men alles store anstrengelser blev alligevel værdsat og rost. Tak for det gode arbejde!


Del på facebook