Nyhedslisten

Nyheder / Det sker

20-12-2019

Enhver fodboldspillers drøm: Kunstgræsanlæg bliver bygget i Vedersø

Når solens stråler om sommeren rammer det grønne græs, er der fuld fart på fodbolden udenfor på Vedersø Idrætsefterskole og The International – Danmarks Internationale Efterskole. Bolden flyver i fulde fart gennem luften og rammer plet i målets øverste højre hjørne med den velkendte - og uendeligt tilfredsstillende - lyd af en bold, der fanges i nettet. Swiiiish. Men når vinteren ankommer, må spillerne indendørs eller til Ringkøbing for at træne. Det skal snart være slut. Et spændende projekt er nemlig undervejs. Vedersø skal have sin helt egen kunstgræsbane, så eleverne kan spille udendørs hele året rundt.

 

Vestjyllands bedste kunstgræsanlæg

Planerne for kunstgræsanlægget har været undervejs i et stykke tid og er nu klar til at blive sat i værk. Bestyrelsen på Vedersø Idrætsefterskole og The International – Danmarks Internationale Efterskole har godkendt projektet, og finansieringen er på plads.

Når kunstgræsanlægget står færdig, hvilket forventes at være i sommeren 2020, vil det være det bedste kunstgræsanlæg i Vestjylland. Vi har nemlig valgt, at den skal have det nyeste udstyr - blandt andet en Goal-Station. Det valg er vores dygtige cheftræner Martin Holk Pedersen rigtig glad for:

"Man kan vist roligt sige, at jeg glæder mig. Den nye kunstgræsbane med Goal-Station er en kraftig opjustering af vores fodboldsetup. Det giver os bedre muligheder for at spille en masse fodbold og arbejde seriøst året rundt. Derudover giver den nye Goal-Station helt unikke muligheder for at arbejde med databaseret træning, hvor den individuelle spillers tekniske færdigheder vil være et centralt fokuspunkt."

 

Fuld fart på fodbolden

Fodbold har sammen med den klassiske gymnastik, Dance og badminton været en af de store prioriteter på for os de seneste år, og den nye udvidelse med kunstgræsanlæg er en del af denne prioritering.

”Vi har allerede en stærk fodboldprofil, men vi vil blive ved med at forbedre os og give fodbolden de bedste forudsætninger her i Vedersø. Derfor har vi valgt at investere i et kunstgræsanlæg. Når det står færdigt, vil det være det fedeste i Vestjylland, for det er den måde vi gør tingene på i Vedersø, og vi opgraderer samtidig på både trænerfronten og mængden af træning man kan få, så vi kan matche de unges ønsker og lege med, hvor det er sjovt, samtidig med at der er plads til alle, hvilket betyder rigtig meget for os. Jeg ser personligt frem til at se vores elever bruge anlægget til både træning og leg hele året rundt,” fortæller forstander Kim Skouborg med stor begejstring.

Anlægget vil blive en del af Vedersø Idrætsefterskole og The International’s i forvejen omfattende idrætsfaciliteter, der blandt andet inkluderer to udendørs fodboldbaner, to sportshaller, et træningslokale og et moderne springcenter.


Del på facebook