Nyhedslisten

Nyheder / Det sker

20-09-2019

Danmarks Internationale Efterskole video

The International - er Danmarks Internationale Efterskole, hvor unge fra hele verden mødes.

Her kan du udfordre dig selv både personligt og fagligt gennem gymnasieforberedende undervisning, møde nye venner fra hele verden og komme på fantastiske studieture til fx Sidney og Hawaii.

The International er en unik international efterskole med et højt fagligt niveau – men med plads til alle. En internationalt anerkendt Cambridge IGCSE-eksamen, vil give dig et fagligt forspring, og du vil stå stærkt rustet til din fremtidige karriere uanset, hvad næste skridt er for dig. Vores dygtige internationale lærerstab sikrer, at du vil udvikle dig uanset dit niveau.

Vi tør godt garantere nogle af de mest spændende studieture overhovedet i den danske efterskoleverden. Vi er på tre studieture i løbet af skoleåret.  To uger på en helt unik verdensrejse til for eksempel Hawaii, Australien eller Spanien. En uge på rejse i Europa for at dyrke fællesskab, teamwork og opleve kultur, historie og samfund. Og vi slutter skoleåret med en hyggelig tur til et sted i Danmark.

Vi har topmoderne idrætsfaciliteter og mulighed for at tilbyde idrætsvalgfag på allerhøjeste niveau med dygtige trænere og instruktører. Du kan vælge spændende profilfag som dans, fodbold og badminton foruden alle de andre boldspil samt et bredt udvalg af andre valgfag såsom spring, Spansk, Kinesisk, E-sport og mange flere

Med både danske og udenlandske elever og mere end 25 forskellige nationaliteter hvert år, har The International et helt unikt fællesskab, hvor hele verden mødes.

Et år med os vil give dig en enestående interkulturel forståelse, et globalt netværk og kompetencer, du kan bruge resten af livet.

Er du klar til det bedste år i dit liv?


Del på facebook