Nyhedslisten

Nyheder / Det sker

06-11-2020

Are You Scared Now?

Lyset dæmpes. Mørke. Fuldskærm. Et klik. Start. 

 

Mellem den 30. og 31. oktober holdt The International en helt igennem (u)hyggelig Halloween. Grundet corona kunne vi desværre ikke invitere gæster eller arrangere traditionel trick-or-trick. Det stoppede os dog ikke fra at fejre i fællesskab. 

 

Fredag den 30. stod på gyserfilmsmaraton fra eftermiddag til sen aften - og der var selvfølgelig popcorn og snacks, så der var rigtig biografstemning. Vi var flere steder på (u)hygge spektrummet med Spirited Away, The Addams Family, The Ring, Halloween & It. Lidt til enhver smag

 

Lørdag startede med kreative aktiviteter. Græskarudskæring var et hit - og en house competition. Hillary udskar et bjerg - som er en del af deres logo, Amundsen kreerede deres maskot - en pingvin - i flere livsstadier. Cousteau endte som vinderne med græskarudskæringen af deres blodige haj. Kreativiteten fortsatte i køkkenet med chokoladeæbler og Halloween cupcakes med skønherlige, skrækkelige motiver.

 

Den helt store begivenhed fandt sted lørdag aften den 31. Her havde eleverne selv været med til at arrangere en Halloweenfest i Main. Der var selvfølgelig en konkurrence for bedste kostume i kategorierne: Scariest, Best Homemade, Funniest, and Most Creative Costume. Det var ikke nemt at afgøre, for eleverne havde virkelig givet den gas med udklædning. Der var både en Joker, en alien, nonner - og mangt og meget mere. Der var selvfølgelig også forskellige spil, aktiviteter - og masser af snacks.

 

Tiden gik hurtigt, og eleverne havde helt sikkert ikke lyst til at slutte festen. Men som man siger, alle gode ting må slutte. Og det gjorde vores fabelagtige Halloween weekend selvfølgelig også. Men nøøøøj, den var god. Der blev grint, vi blev bange, vi kreerede kreative ting - ja, der var lidt af det hele.

 

Musikken stopper. Fodtrin. Tam-tam-tam. Hurtigt. Så langsomt. Døren lukker. Lyset går ud. Slut.


Del på facebook