Interkulturelle kompetencer

Klar til at møde din verden?

Vi lever i en global verden, hvor globalisering ikke længere er et valg - det er en realitet. Internationale relationer og global forståelse vil give dig en fordel i vore dages konkurrenceprægede globale markedsplads. For fremtidige generationer, bliver hele verden en legeplads. Er du klar?!

The International - Academy and Boarding School of Denmark er en efterskole, hvor du arbejder hen imod at forstå livet i en global sammenhæng. Efterskolen giver dig de nødvendige redskaber og færdigheder til at navigere i en mangfoldig og stadigt skiftende verden. Vores internationale udsyn tilbyder dig det ideelle udgangspunkt for dine internationale studier og en global karriere.

Den internationale dimension på efterskolen har til formål at hjælpe dig med at forstå verden og dig selv i en international kontekst. Du kommer til at møde din verden: fagligt, sprogligt, personligt og socialt. Du vil blive en kompetent verdensborger ved at fordybe dig i et internationalt læringsmiljø med både danske og udenlandske elever. Gennem deltagelse i den kulturelle debat, vil du udvikle din kulturforståelse og evne til at sætte sig ind i andres sted.

The International – Academy and Boarding School of Denmark fremmer interkulturel forståelse for at give dig kompetence og evne til at kommunikere effektivt og hensigtsmæssigt med folk i andre kulturer.

Fælles værdier, mangfoldighed og medborgerskab er centrale principper på vores efterskole. Gennem internationalt samarbejde, udvikling og forståelse, får du kompetencen til at værdsætte og respektere andre kulturer uanset køn, klasse, race eller nationalitet.

Kulturelle udvekslinger, udenlandske studerende og gæstelærere, samt internationale medarbejdere, og kursets indhold, er nogle få eksempler på hvordan The International vil kunne bidrage til at skabe et autentisk internationalt læringsmiljø, hvor du kan øge din internationale forståelse.

På vores studieture vil du møde forskellige internationale miljøer, hvor dine egne kulturelle normer vil blive udfordret, og du vil være i stand til at interageremed andre kulturer, opleve verden og opbygge dit globale netværk.

The International – Academy and Boarding School of Denmark er ikke bare én international efterskole; det er den internationale efterskole

 

Book en rundvisning når det passer jer!

Hvis I bare ikke kan vente på Efterskolernes Dag, Efterskolernes Aften eller Åbent Hus, så er I altid velkomne til en rundvisning når det passer jer!

Udfyld nedenstående formular, og vi kontakter jer hurtigst muligt!Fokus på