Boldbaner og kunstgræs

Efterskole fodbold - Banerne er klar

En ting er sikkert! Græsset er grønt og veltrimmet på The International - både på græsbanerne og på kunstgræslægget

En stor del af eleverne på The International løber  efter en fodbold flere gange om ugen. The International er derfor også en efterskole fyldt med fodbold og fodboldglade elever på alle niveauer.

Der er plads til alle, uanset niveau, og vores fantastiske faciliteter giver mulighed for både rigtig sjov og teknisk træning året rundt. 

Det er så fedt at spille på en helt nye baner. Og det er rigtigt dejligt, at skolen investerer i fodbold. Bolden triller bare bedre på en bane uden huller. Man kan koncentrere sig om at spille fodbold. I stedet for hele tiden at skulle koncentrere sig om at undgå huller eller knolde af jord.
Mikkel Rytter, elev

 

 

Nye fodboldbaner og kunstgræsbane

Vi er glade for at være en efterskole fyldt med fodbold. Og vi er endnu mere glade for at kunne tilbyde vores elever flere baner at spille fodbold på. I efteråret 2020 stod vores helt nye kunstgræsanlæg klar. Anlægget inkluderer en Goalstation, der er fantastisk til teknisk, datadrevet træning - derudover har anlægget også en street basket bane, der bliver brugt både til vores valfag i basket og af eleverne i fritiden. Disse faciliteter er et fantastisk supplement til vores to andre græsfodboldbaner.

Vi vil nemlig gerne give vores fodboldinteresserede de bedste forhold - og defor har vi investeret i de bedste faciliteter. Vi er samtidig en skole, der er kendt for vores gode faciliteter inden for idrættens verden. Derfor er det naturligt, at vi nu også "sparker" endnu mere til fodbolden.

Efterskole og fodbold

Det er en kæmpe fordel med 3 fodboldbaner. Det giver os masser af muligheder til træning, og vi har også gode forhold til at invitere andre efterskoler til fodboldturneringer. Om vinteren træner vi også for fulde drøn, hvilket er muligt på grund af vores splinternye kunstgræsbane - det er simpelthen fantastisk med sådan et anlæg!

Hos os kan du dyrke din fodboldinteresse op til fire gange om ugen - eller kombinere det med andre valgfag. Her er der plads til det hele.