Sprog

"Sproget er adgangsbilletten til livet" - Else Vig Jensen

Sprog undervisere

Er du den type, der ikke vil begrænses af sine sproglige kompetencer, som altid gerne vil vide mere, undersøge, forstå og udforske verden?
Har du lyst til at udvikle dine sproglige færdigheder i tysk, spansk eller dansk, så har du valget her på The International.
Alle elever skal vælge et andet fremmedsprog, og vi gør det muligt for dig at vælge et ekstra Cambridge IGCSE fag i enten tysk eller spansk. Har du brug for at forbedre dit dansk, tilbyder The International også undervisning i Dansk som andet sprog samt afgangsprøven i dansk i 10.klasse.

Sprog på The International

Har du sprogøre? Brænder du for at lære forskellige sprog, og vil du gerne være klædt på til et arbejde eller studier i udlandet på et fremmedsprog. På The International skal du, udover engelsk, vælge mellem tre af verdens vigtigste fremmedsprog, og du kan tage en ekstra Cambridge IGCSE prøve i enten tysk, fransk eller spansk.

Der er også mulighed for at tage dansk som andet sprog, hvis du ikke allerede har dansk som modersmål. 

 

IGCSE Spanish - foreign language (0530) - Spansk

Hablas español?

Er du interesseret i at lære verdens mest udbredte fremmedsprog, som tales af over 500 millioner mennesker i særligt Spanien, Syd- og Mellemamerika?

Undervisningen i spansk er tilrettelagt for dig, der ikke kender sproget, og som gerne vil kunne begå sig på spansk. Vi har fokus på kommunikation, og du bliver introduceret til almindelige ord, som bruges i daglig tale, samt vendinger til rejsebrug.

For at læse mere om IGCSE spansk på engelsk klik her

 

IGCSE German - Tysk

Sprechen Sie Deutsch? Eller kunne du tænke dig at lære det?

Tysk er et af verdens og særligt Europas hovedsprog og er især en force inden for erhverslivet. Det er modersmålet for omtrent 100 mio mennesker i verden, og ca. 13% af Europas befolkning

For at læse mere om IGCSE tysk på engelsk klik her

 

Dansk som andet sprog

Efter en professionel evaluering af dit nuværende dansk niveau, vil du få muligheden for at forbedre dine danskkundskaber med et personligt tilrettelagt program i dansk som andet sprog.