Fodbold

Vi rykker i fodbold!

Græs under støvlerne, en perfekt glidende tackling og glæden ved at se bolden inde i netmaskerne.

Her udvikler vi dit talent i fodbold, så du har mulighed for at udvikle dig sportsligt samtidigt med din boglige uddannelse. Vi tilbyder dygtige veluddannede trænere og træning på høj niveau med plads til alle!

Undervisningen består i høj grad af teknisk træning, hvor vi bl.a. træner 1. berøringer, finter, sparketeknik og afslutninger - og vi har bolden med i langt det meste af træningen. Vi skal selvfølgelig også arbejde med den taktiske del indenfor forsvar, angreb og forskellige spilsystemer, ligesom vi arbejder seriøst med fysisk og motorisk træning.

Vi tilbyder dig ambitiøs fodboldtræning. Du vil blive udfordret både fysisk og taktisk, så du udvikler dig personligt og i samspil med dine hodlkammerater.

Et vigtig element i al vores undervisning og idrætsholdning er, at dygtiggørelse, fællesskab og en sund konkurrenceånd godt kan forenes. Dette får du rig mulighed for at opleve, når vi tager til turneringer m.m.

Vi har tre udendørs boldbaner samt indendørs muligheder af høj kvalitet, hvor du kan spille fodbold med dine kamerater og mod andre efterskoler. Vi træner og spiller sammen med vores "moderskole" Vedersø Idrætsefterskole, hvilket i høj grad er med til at sikre et højt niveau og masser af kammerater med samme interesse som dig selv :)