Høj faglighed

Uddannelse for livet

På The International - Academy and Boarding School of Denmark tilbyder vi Cambridges IGCSE-prøver, som forbereder eleverne til internationale gymnasiale, efter- og videregående uddannelser i både Danmark og i udlandet.

Vores kvalificerede internationale personale sikrer, at du får den mest professionelle og personlige undervisning muligt. Du vil have mulighed for at opnå mindst fem internationalt anerkendte eksamener med undervisning udelukkende på engelsk og samtidig udvikle dine interkulturelle kompetencer. Desuden vil du fordybe dig i et andet fremmedsprog for at fremme dine sproglige færdigheder og forbedre dine kommunikationsevner.

Med fokus på studieteknik, kritisk tænkning, theory of knowledge, projekt- og gruppearbejde, vil du være i stand til at møde de krav, som en international uddannelse eller en global karriere stiller.

Vi tilstræber at tilbyde de højeste standarder inden for uddannelse i det bedste læringsmiljø muligt. Det er derfor afgørende, at du er forberedt, fokuseret og motiveret for at lære. Dette omfatter en stærk arbejdsmoral, hjælpsomhed, deltagelse i undervisningen og at du laver dine lektier og andre opgaver

Fokus på